Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DC FanDome Etkinliği Resmi Olarak Duyuruldu; İşte Bilinen Tüm Detaylar

 
Dün söylentisi çıkan DC Fandom etkinliği resmi olarak onaylandı. Dijital olarak düzenlenmesine karar verilen San Diego Comic-Con'a katılmayacak olan DC, DC Fandom adı altında kendi dijital etkinliğini düzenleyeceğini duyurdu.
 
22 Ağustos'ta düzenlenecek olan etkinlikte paneli düzenlenecek olan filmler şu şekilde: The Batman, Black Adam, Aquaman, Justice League Snyder Cut, Shazam!, Wonder Woman 1984 ve The Suicide Squad.
 
Paneli düzenlenecek olan diziler ise şu şekilde: Doom Patrol, The Flash, Harley Quinn, Lucifer, Black Lightning, DC Super Hero Girls, Legends of Tomorrow, Stargirl, Pennyworth, Supergirl, Superman & Lois, Titans, Watchmen ve Young Justice Outsiders. 
 
Aquaman için düzenlenecek olan panelde ise filmin yönetmeni James Wan ve Jason Momoa'nın olacağı, The Suicide Squad'ın panelinde ise yine yönetmen James Gunn ve oyuncuların olacağı duyuruldu.
 
Bir diğer söylenti ise uzun zamandır duyurulmayan, ancak geliştirildiği bilinen Batman oyunu hakkında bir şeyler göreceğimiz yönünde.
 
Yukarıda ismi geçen yapımlar dışında da bir çok yapım ile ilgili yeni bilgiler öğrenebiliriz.
 
Son olarak da DC Fandom için hazırlanan The Suicide Squad film logosunu aşağıda bulabilirsiniz.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant DC'nin Film ve Dizi Haberleri DC film dizi haber dc fandom etkinlik ne zaman
2. Dünya Savaşı Doğu Cephesinde Geçen Gerçek Zamanlı Strateji Oyunu Partisans 1941 Türkçe Geliyor Söylentiye Göre Dune'un Fragmanı 17 Temmuz'da Yayınlanacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

19952020

17.6.2020 15:28:42

0
Bir düsünsenize arkadaslar eskiden matrix ve constantine oyunu vardı matrix Yada constantine oyunlarını yapsalar iyi olurdu rocksteady Sence yaparmaydı Keanu Reevesin oyunlarını

Hudson51

17.6.2020 11:58:42

0
Özellikle Batman v Superman den sonra DC duyuruları ile gündeme gelemedi her ne kadar Aquaman başarılı olsa da. Sonunda corona yüzünden olsa da aynı Disney'in D23 etkinliği gibi DC den de sadece kendine özel bir etkinlik göreceğiz. Özellikle Suicide Squad, The Batman ve Justice League: Snyder Cut'tan umutluyum hele ki 2017 deki JL'nin o kekremsi tadını silmesini bekliyorum Snyder Cut'ın. Oyun kısmında ise özellikle son günlerde WB Games'in satılma haberlerinin ayyuka çıkması bende bu etkinlikte oyun kısmında bir şey göremeyeceğimizi ve oyun projelerinin iptal edilmesi hissini yarattı. Montreal'in sadece birkaç tane ufak teaser'lar verip duyurmaması da buna sebep bence. Umarım ben haksız çıkarım da güzel projeler gelir.

Return to Monke

17.6.2020 11:50:48

0
Doğruysa Rocksteady Suicide Squad oyunu çıkarıyormuş. Superman oyunu iptal olmuş sanırım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC'nin Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız