Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti : Duke Nukem Forever Gearbox'tan Çıkacak

 
 
 
     Uzun yıllar süren yapım aşaması, çıktıydı çıkacaktı derken nihayetinde serinin yapımcısı 3D Realms geçtiğimiz mayıs ayında kepenkleri indirmiş, bu da Duke Nukem Forever'ın çıkışını otomatikman iptal etmişti.
 
     Ancak Kotaku'nun isimsiz anncak güvenilir kaynakları tarafından gelen bilgilere bakılırsa, 3D Realms'in bıraktığı yerden Gearbox ( Borderlands, Brother in Arms ve Half-Life'ın konsol versiyonlarının yapımcılığını üstlenen aynı ekip) dizginleri eline almış durumda. Hatta bu sene içerisinde oynanabilir bir Duke Nukem demosu ile karşılaşmamız bile mümkün görünüyor"muş".
 

     Üstelik bu Duke Nukem ve Gearbox ilişkisinin başlangıcıda değil. Nitekim geçtiğimiz sene Take-Two mali raporlarında beliren Duke Nukem Begins isimli bir yapım 3D Realms ve Gearbox işbirliğiyle yapım aşamasında olarak görünüyordu ancak daha sonra oyun hakkında herhangi bir kesin duyuru ve iptal sözü gelmedi. Konu hakkında malumunuz resmi ağızlardan hiç bir açıklama gelmezken, Gearbox başkanı  Randy Pitchford dudaklarının arasından bize bir umut, ufak bir ışık hüzmesi gönderdi ve konu hakkında yorum yapamayacağını, eylül ayında başlayacak olan PAX fuarını beklememizi önerdi. Sabrediyoruz. Bakalım bu hikayenin sonu nereye varacak.
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak duke nukem 3D Realms fps gearbox duke nukem begins dedikodu söylenti
Volition Yeni Bir Oyun Üzerinde Çalışıyor Castlevania: LoS'un Collector's Edition'ı Gözüktü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

On.E

11.8.2010 22:23:40

0
Yalnız Gearbox olursa çıkar oyun ama kesin bilgi olmadığı için yine bekleyeceğiz en mantıklısı şu oyuna artık iyi firmalardan biri el atmalı ki çıksın Gearbox el atarsa oyun sağlam da gelir..

On.E

11.8.2010 22:20:33

0
Yalnız Gearbox olursa çıkar oyun ama kesin bilgi olmadığı için yine bekleyeceğiz en mantıklısı şu oyuna artık iyi firmalardan biri el atmalı ki çıksın Gearbox el atarsa oyun sağlam da gelir..

Wayward Son

11.8.2010 13:13:23

0
Daha orta 2'de falandım, yapılmaya başlanıldığı haberini almıştım . Sonra bi ara lisedeyken falan motoru değişti. Lise bitti, oyunun motoru yine değişti. Üniversitedeydim, iptal olduğunu öğrendim. Üniversite bitti, Gearbox dedikodusu çıktı. Artık heralde bi kaç seneye işte terfi etmiş vs olurum. O dönemlerde de EA ya da Activision devreye girer, farklı stüdyolarına 324328 tane Duke Nukem oyunu yaptırırlar köşeyi dönerler:)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Duke Nukem Forever
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız