Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Yeni Bayonetta TGS'de


     Devil May Cry'ın yaratıcılarından olan Hideki Kamiya'nın elinden çıkmış Bayonetta, DMC serisi kadar ses getiremese de, kendine geniş bir hayran kitlesi edinmiş ve otoriteler tarafından beğenilmişti. Eğlenceli bir yapıya bürünen Bayonetta için ikinci oyun söylentileri uzun süredir konuşuluyordu. Şimdi ise yine bir söylenti, ancak bu sefer TGS fuarından.
 
     TSSZ News'in kaynaklarından gelen haberlere göre Sega, bu haftaki Tokyo Game Show fuarında yeni Bayonetta oyununun duyurusunu yapacak. Ayrıca kaynaktan gelen haberlere göre Sega, Bayonetta için kısa bir animasyon filmi de hazırlamayı düşünüyor.
 
     Ocak 2010'da PS3 ve X360'a çıkan Bayonetta, kısa bir süre içerisinde bir milyonluk barajı aşmıştı. Umarız beğenilen yapımın devamı gelir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
sega dmc bayonetta tgs
Battlefield 3'ün Xbox 360 Sürümünden Jet Kullanımı FM 2012'nin Çıkış Tarihi Belli Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

darkmel

12.9.2011 16:53:04

0
işte sizin gibi düşünen zihniyet yüzünden next gen çocukları yüzüden biz eski oyuncular adam gibi oyun oynayamaz olduk.artık bi homefront gibi saçma sapan oyunlar bile 2 milyon satarsa ben oyun oynamaı bırakırım.senin o oyunadığın oyun dediğini lin japonu üretti 80nlerde.amerikada baktı yeni nesil ne versek oynuyor sizin için her hafta özel call of duty üretecekler yakında.siz şimdi oturur emo danteyide oynarsınız tabi nerden bileceksiniz devil may cry 1 i bilseydin zaten bu oyunu dil uzatamazdın

VEZ1R

12.9.2011 15:53:37

-2
daha çok ergen japonlara hitap eden rezalet bi oyundu. devamından da hayır çıkmaz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bayonetta ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız