Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: WoW Ek Paketi Vengeance of the Void

"LOL FAKE"

     Bir kaç haftadır ortalarda dolanan söylenti, World of Warcraft'ın yeni eklenti paketiyle ilgili. Adının ise Vengeance of Void olduğu söyleniyor ve bunun hakkında bir döküman bile ortaya çıktı ancak bu ne kadar doğru?
 
     MMO-Champion'da yapılan blog iletisinde bu konu ile ilgili şöyle deniyor;
 
     "Bu döküman oldukça sahte gözüküyor çünkü Blizzard böyle bir dökümanı BlizzCon'dan 3 ay önce hiç bir firmaya yollamaz. Ayrıca hiç bir dökümanda "İhmal Edilen Shadow Priest" hakkında yorum yapılmaz.
 
     Bu tip dökümanların üzerinde "Activision Blizzard" yazmaz, tabii bu basına yapılacak bir açıklama olmayacaksa. Üzerinde yazan adres bile Blizzard'ın değil, Activision Blizzard'ın adresi.
 
     Blizzard aptal bir firma değil ve sızma haberlere gelince de yeterince güvenilir. Bu tarz açıklamaları bu kadar erken zamanda yayınlayacak kadar aptal değiller."
 
     İşin açıkçası MMO-Champion yeterince açıklama yapmış, bunun doğru olduğuna ben de inanmıyorum. Blizzard böyle bir açıklamayı ya da böyle biz sızma haberi bu kadar erken yapmaz. Özellikle daha Cataclysm eklenti paketinin içeriği daha tamamlanmamışken.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak MMO-Champion World of Warcraft Blizzard
Yeni Teknolojilerle Daha Fazla İfade İmkanımız Var Tales of Abyss'in Satış Beklentileri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

sniper23

4.7.2011 15:16:52

0
oyundaki hatalar patchlerle giderildikten sonra daha patch gelmiyecektir işte o zaman anlayın ek paket geliyor blizzard hep böyle yapar zaten.

hell77

4.7.2011 14:33:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: CodeMachine Doğru veya yanlış ama sonuçta oyun bi şekilde gündeme geldi, bu yeter. Benim gibi wow oynamayı bırakmış ve yavaş yavaş bu oyunu unutmak üzere olanların aklına tekrar oyunu getirmesi bile yeter.
Onlardan biri de benim.

CodeMachine

4.7.2011 14:21:05

0
Doğru veya yanlış ama sonuçta oyun bi şekilde gündeme geldi, bu yeter. Benim gibi wow oynamayı bırakmış ve yavaş yavaş bu oyunu unutmak üzere olanların aklına tekrar oyunu getirmesi bile yeter.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Warcraft
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız