Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Ubisoft, Ori'den İlham Alan Yeni Bir Prince of Persia Oyunu Üzerinde Çalışıyor

 
 
Geliştirici Ubisoft, uzun süredir Prince of Persia serisine yeni bir oyun dahil etmedi ve daha önce Prince of Persia'nın Remake sürümünü duyurdu. Prince of Persia: Sands of Time Remake'in Mart 2021'de çıkması bekleniyordu ancak yeni bir çıkış tarihi olmadan ertelendi. Son zamanlarda pek bir şey duyulmasa da oyun hala aktif olarak geliştiriliyor. 
 
Sızıntı oyun haberleri konusunda öne çıkan isimlerden biri olan Tom Henderson, Prince of Persia serisi hakkında yeni bilgiler paylaştı. Henderson'ın belirttiğine göre Ubisoft şu anda birkaç duyurulmamış oyun geliştiriyor.
 
Henderson ek olarak şunları söyledi: "Ubisoft, yeni bir Prince of Persia oyunu üzerinde çalışıyor. 2.5D olarak geliştirilen bu oyun  Ori'den ilham alıyor. Yeni oyun, Ubisoft Montpellier tarafından geliştiriliyor. 
 
Öte yandan Immortals Fenyx Rising'in devam oyununun geliştirme aşamasında olduğu belirtildi. Ancak bu oyunun henüz geliştirme öncesi aşamada olduğu bildirildi.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz Prince of Persia: The Forgotten Sands PS3 PC xbox360 PSP DS ubisoft
Humanoid Studios Yeni Bir AAA Bilim Kurgu Oyunu Geliştiriyor Unity Engine için Yeni Nesil Teknoloji Demo Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

23.3.2022 18:57:25

0
Evet Ubizort olarak daha önceden denenmiş,tutmuş işlerin kötü birer kopyasını yapmak birinci görevimiz. Bir değil iki değil üç değil bu kaçıncı diyeceksiniz ama merak etmeyin Ubizort daima cüzdandan para koparmanın bir yolunu bulur.

volcy123

23.3.2022 01:16:27

+1
Defalarca bitirdim şu javaları :))

Punisher155

22.3.2022 18:04:24

0
Prince of Persia'nın yapılması gereken oyun bu kadar ortada belliyken hala aptal saptal şeylerle seriyi daha nasıl önemsizleştiririz derdindeler resmen, klasik 2D hali o dönemin şartlarında iyiydi tamam 2000'lerde de çıkardınız 2.5 D farklı oyunlar ama bunlar değil artık insanların beklediği, neyin kafasını yaşıyo bu firma anlamakta güçlük çekiyorum. Şu iptal edilen Prince of Persia Redemption oyunu mesela şaheser(tabi saçların uzun olması tercihimizdir) https://youtu.be/rnkwukpKsAM Sen napıosun Ubisoft ya ne kadar küfür yesen az kalır, mantığın durduğu yersin.

BSC Misafiri

22.3.2022 16:52:06

0
NCK: Prince of Persia aynı Dying Light oyunu gibi parkur fps birinci kişi bakış açısı bir oyun olmalı. Oyunda öldüğümüzde zamanda geri giderek kaldığımız tekrar başlayabiliriz. Arap Geceleri atmosferi de olmalı. City of Brass ya da Ghostrunners oyunlarına bir bakın.

BSC Misafiri

22.3.2022 16:22:15

+2
bu adamlar kadar haksız yere eleştirilen başkasını görmedim sektörde. ifr 2 yide heyecanla bekliyorum nefisti. ismi zelda olsaydı ortalık yıkılmıştı

clebris

22.3.2022 16:03:07

0
Türü metroidvania olup oriden ilham alındıysa çok güzel olur. Daha önce metroidvania türünde outland oyunları vardı. Güzel idare eder bi oyundu. İnşallah bu da güzel olur.

DrUckmann

22.3.2022 15:45:37

0
Bes para etmez projeleri biraksinlar ... İlk ucleme kalitesinde adam akilli yeni bir seri baslatin ...

mahsur kalan adam

22.3.2022 15:23:19

+1
Süper haber büyük oyunların farklı türde olanlarına hasret kaldık PoP serisinin Java oyunları da harikaydı
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Settlers

22.3.2022 14:44:59

0
"Mars'ta su bulundu!"... "Ama kuyu suyu içilmiyormuş!" gibi bir haber olmuş. Yeni PoP deyince heyecanlandım bir an. Neyse güzel olsun 2.5B'de oynarız. Orijinali 2B zaten.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Prince of Persia : The Forgotten Sands ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız