Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Unity Engine için Yeni Nesil Teknoloji Demo Videosu Yayınlandı

 
 
Unity Technologies, Unity Engine için yepyeni yeni nesil teknoloji demosunu gösteren bir video yayınladı. Enemies adındaki bu teknoloji videosu, Unity'nin ilk gerçekçi dijital insanını içeren The Heretic için yapılan çalışmaları genişletiyor.
 
Yeni Nesil Teknoloji Demosu, 23-25 ??Mart tarihlerinde Oyun Geliştiricileri Konferansı'ndaki (GDC) Unity standında sunulacak. Katılımcılar bunu bağımsız olarak veya Unity Editor'da çalışır halde kontrol edebilecek. Ayrıca Unity Demo ekibi, 2022'nin ikinci çeyreğinde güncellenmiş bir Dijital İnsan Paketini piyasaya sürecek. 
 
Yayınlanan video
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming unity
Söylenti: Ubisoft, Ori'den İlham Alan Yeni Bir Prince of Persia Oyunu Üzerinde Çalışıyor Çok Oyunculu Ghostbusters: Spirits Unleashed Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Umit_22

23.3.2022 01:46:19

+3
Oyun sadece grafik motorundan ibaret değil. Sistemin çoğunu algoritma ve kodlar sömürür. Ayrıca bu tarz videolar, oyundaki gibi kamerayı hızlıca bir oraya bir buraya döndürmez. Ama oyunda bunu her saniye yaparsın. Mesela Detroit Become Human oyununda, kamera hareketi yok gibi bir şey. O yüzden grafiklere istedikleri gibi abanabiliyorlar. Bu demo daha çok film sektörüne hitabet ediyor galiba. Cgi daki gücünü gösteriyor.

BSC Misafiri

22.3.2022 21:38:54

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Hep aynı hikaye. Adamlar 2016 veya 17’de bile “realtime” harika gözüken video gösterdiler ama oyun kısmında nedense hiç aynı kalite göremiyoruz. Madem realtime yapıyorsun boş boş yürünse bile in-game footage göster. Unity mobilde devam etsin.
Adamlar teknoloji geliştiriyor alın kullanın diyor. Firmalar kullanamıyorsa adamlar ne yapsın.

BSC Misafiri

22.3.2022 16:21:53

+9
Hep aynı hikaye. Adamlar 2016 veya 17’de bile “realtime” harika gözüken video gösterdiler ama oyun kısmında nedense hiç aynı kalite göremiyoruz. Madem realtime yapıyorsun boş boş yürünse bile in-game footage göster. Unity mobilde devam etsin.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız