Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: TES: Skyrim için İki Yeni DLC Yolda

Bethesda son olarak Dawnguard adlı içeriği yayınlamıştı

     The Elder Scrolls V: Skyrim'in indirilebilir içerikleri Xbox 360 için uygun zamanda piyasaya çıksa da (tabi bunda Microsoft ile olan 1 aylık erken çıkma anlaşması da var) PC ve özellikle de Playstation 3 kullanıcıları daha fazla beklemek zorunda kalıyorlar. Bunun nedeni ise DLC'leri özellikle Playstation 3'e uyarlarken karşılaşılan sorunlar.
 
     Bethesda'nın ayrılan bir programcının açıklamalarına göre firma bazı oyuncular tarafından iddia edildiği gibi Microsoft'tan rüşvet aldığı için bu indirilebilir içerikleri geciktirmiyor. Bunun nedeni tamamen teknik sorunlarmış.
 
     Bu programcı aynı zamanda Skyrim için iki yeni indirilebilir içeriğin de yolda olduğunu söylüyor. Bunlardan ilki Nordların ve Skyrim'in kültürünü konu alacakmış. Kar Elfleri (Snow Elves) hatta Dwarves de konu alınacakmış.
 
      Oyunun son indirilebilir içeriği ise King of Skyrim adını taşıyabilir. Bu içerikte ise Elflere karşı büyük bir savaş verebilirmişiz. Bethesda'nın Fallout serilerine çok sayıda içerik çıkardığını düşünürsek Skyrim'in de indirilebilir içerik sayısının artacağını öngörebiliriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Elder Scrolls V Skyrim Elder Scrolls 5 Skyrim Bethesda 2K Games RPG
"Prey 2'yi İptal Etmek Delilik Olur" Rayman: Legends'ın Çıkış Tarihi Kesinleşti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Tall Man

7.12.2012 21:00:50

0
Bu oyunu gerçekten bitiren var mı ki sürekli dlc çıkartıyorlar ?

stun

7.12.2012 16:15:30

0
ya bu oyuna dlc biraz fazla gelir beyler ben bu oyunu 114 saate yakın oynadım.. oyun çok harıka ama artık bitsinde yenisini alsam modunada giriyordum açıkçası .. hitman i şuan 80 saat oldu oynuyorum... psn : SummitTR

itachi237

7.12.2012 15:42:33

0
bu oyunun goty'u en dolu goty olacak gibi. bethesta son 10 yılın en iyi oyununu çıkarttı.

BSC Misafiri

7.12.2012 15:39:21

0
"Playstation 3 te oynuyorum ama malesef henüz ps3 e dlc çıkmadı ama hepsi çıkacakmış" kesinlikle dalga geçmiyorum ama bu satırı okuyunca sebepsiz gülme aldı :D

BSC Misafiri

7.12.2012 15:39:09

0
Resmin altındaki yazıyı hatalı Heartfire çıktı. Gelsin PC oynucusuyum ben bana her türlü geliyor ps3 ten oynayanlar düşünsün ohh missss.

rautebuff09

7.12.2012 12:46:13

0
şu güne kadar her şekilde beklentilerimi karşılayan tek oyun budur kaç kere bitirdim hatırlamıyorum bile rasgele denk gelen görevler bile çıkan birsürü oyunun final etkisinden onlarca kat daha güzel tes 6 çıkana kadar yüzlerce dlc çıkarsınlar eminim hepsi çok güzel olur tabi bir gerçek varki modsuz oynamam

Ultra999

7.12.2012 11:56:58

0
Bol bol dlc çıksın bu oyunu canlı tutsunlar. Birçok can sıkıcı hatasına rağmen sanat eseri. Playstation 3 te oynuyorum ama malesef henüz ps3 e dlc çıkmadı ama hepsi çıkacakmış. Hepsini alıp tek tek oynayacağım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls V: Skyrim ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
156 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız