Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Switch için Monster Hunter Oyunu Geliştiriliyor

 
Capcom, Switch için yeni bir Monster Hunter oyunu geliştiriyor olabilir.

Resident Evil 3 remake ve Resident Evil 8 ile ilgili bilgileri resmi duyurudan önce sızdıran Dusk Golem, Monster Hunter Switch oyununun yakında duyurulacağını ve RE Engine oyun motorunun Switch uyumlu versiyonu ile geliştirildiğini iddia etti.

Yaklaşık iki ay önce de Capcom, ortaklar genel kurul toplantısı soru cevap seansında, ortaokul ve lise öğrencilerinin keyif alabileceği bir Monster Hunter oyunu planladıklarını belirtmişti.

Dusk Golem ayrıca bu yılın başlarında söylentisi çıkan Resident Evil 4 remake'in biraz endişe verici bir konumda olduğunu, Silent Hill'in geliştirilmeye devam ettiğini, bir iki hafta içinde Shenmue ile ilgili bir haber paylaşılacağını ve Sony sunumunun Eylül ortasında düzenleneceğini de ifade etti.
 
Capcom'un gençlere yönelik Monster Hunter oyunu planı dışındaki diğer bilgilerin hiçbiri henüz resmi olarak açıklanmadı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak destructoid Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Christopher Nolan, Robert Pattinson'ın Batman'i İçin Heyecanlandığını Söyledi Sherlock Holmes: Chapter One'dan İki Yeni Video ve Detaylar

lamuarte

31.8.2020 17:14:41

0
Şu oyun Asyada popülerliğini bu yolla sağladı. Doğru karar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız