Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sherlock Holmes: Chapter One'dan İki Yeni Video ve Detaylar

 
Geliştirici Frogwares, Sherlock Holmes: Chapter One için iki yeni video yayınladı ve oyunla ilgili birkaç bilgi paylaştı.
 
Hikaye tabanlı açık dünya dedektiflik macera oyununda genç Sherlock Holmes annesinin ölümünü araştırmak için egzotik ve tehlikeli Akdeniz adasına gidecek.

Ana hikaye yaklaşık 15 saat sürecek. 30'dan fazla yan görevler birlikte bu süre 30-40 saate kadar ulaşabilecek.
 
Savaş sistemi sadece hikaye gereği gerçekleşecek. Karaktere uymadığını düşündükleri için sokaklarda rastgele insanları vurmak mümkün değil. Eğer silahlı çatışma sırasında köşeye sıkışırsanız veya düşmanın zayıflığını bulmak için yeterli zamanınız yoksa onu vurup öldürebilirsiniz. Bunun da bazı sonuçları olacak. Örneğin arkadaşınız Jon ile aranız bozulabilir.
 
Sherlock Holmes bu soruşturmada çocukluğunu geçirdiği malikanede kalacak ve malikaneyi istediğiniz gibi restore edip özel olarak dekore edebileceksiniz. Ayrıca oyun içerisinde çeşitli kıyafetler bulabilecek veya satın alabileceksiniz. Bazıları sadece kozmetik, bazıları da görev için gerekli. 
 
2021'de PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. Türkçe altyazı desteği bulunacak.

Yeni videolara aşağıdaki oynatıcılardan göz atabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Sherlock Holmes: Chapter One Frogwares açık dünya dedektiflik macera PS5 Xbox Series X PS4 Xbox One PC
Söylenti: Switch için Monster Hunter Oyunu Geliştiriliyor Türkiye Espor Futbol Ligi 2020 Sezonunun Şampiyonu Beşiktaş Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sherlock Holmes: Chapter One ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız