Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Quantic Dream, Dreamland Kod Adlı Yeni Bir Oyun Üzerinde Çalışıyor

 
 
Quantic Dream E3 2013 etkinliğinde, The Dark Sorcerer adlı bir PlayStation 4 teknoloji demosu yayınladı. Teknoloji demosu olarak 2013'ten bu yana hakkında pek bir şey duyulmadı. Ancak yeni söylentiler arasında bu teknoloji demosuna dayalı tam bir oyun üzerinde çalışıldığı yer alıyor.
 
Twitter kullanıcısı AccountNGT, Quantic Dream'in The Dark Sorcerer demosuna dayalı bir oyun üzerinde çalıştığını ve bu oyunun Dreamland kod adına sahip olduğunu iddia ediyor. Bunun yanı sıra AccountNGT, geliştirici ekibin Paris'te bulunduğunu ve nesiller arası desteğin yer alacağını bildiriyor. Oyun konsolların yanı sıra PC'de de yayınlanması bekleniyor. Sızıntıda hangi konsollar olduğu belirtilmiyor.  
 
 
 
Oyun mizah tabanlı olup etkileşimli bir hikaye anlatımına sahiptir. David Cage tarafından yazılan yapım, 2018 veya 2019'dan beri geliştirilmekte. 
 
The Dark Sorcerer fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz quantic dream
Fatal Frame: Maiden of Black Water Remaster Satışları 340 Bin'i Aştı Star Wars Eclipse'in The Last of Us'tan İlham Aldığı Bildirildi

clebris

31.1.2022 16:22:27

0
Yanlış hatırlamıyorsam Beyond Two Souls'un ekstralar bölümünde Dark Sorcerer ve Kara teknoloji demosu vardı. Kara zaten Detroit Become Human oldu. Bu nasıl olur merak ettim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız