Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Soulslinger: Envoy of Death, 14 Aralık'ta Geliyor

 
 
Elder Games tarafından geliştirilen ve Headup Publishing tarafından yayınlanacak olan nişancı, aksiyon, macera oyunu Soulslinger: Envoy of Death oyunu 14 Aralık tarihinde geliyor.
 
İlgi çekici detayların ve manzaraların yer aldığı yapım içerisinde ruhları toplayan acımasız bir örgütün olduğunu görüyor ve burada zincirlerinden kurtulmak için elinden geleni yapmaya koyuluyorsun. Nişancı deneyimiyle beraber karşımıza çıkmaya hazırlanan oyun içerisinde, büyük olan tehditleri ortadan kaldırmaya çalışıyor ve kayıp ruhların özünü toplamaya hazırlanıyoruz. Oyun içerisinde canavarların, yaratıkları ve ölümün üzerine kurulduğu bir dünya yer alıyor ve burada karakterimizle beraber istediğimiz şekilde ilerleyebiliyor ve aynı zamanda karakterimizi güçlendirebiliyoruz.
 
Karakter odaklı bu yapı içerisinde bir ruh avcısı olarak yer alıyor ve aynı zamanda burada karakterimizi geliştirmek için elimizden geleni yapmaya koyuluyoruz. Burada karakterimizin yeteneklerini yükseltebiliyor ve öbür dünyanın suç kartellerine doğru burada karşı durmaya hazırlanıyoruz. Heyecan verici savaşların yer aldığı yapımda, birinci şahıs kamerasıyla bakacağız sabunlanamadık ve bu kamerasıyla beraber de bir silahşör edasıyla oyundaki macerayı atılabiliyoruz. Oyunda farklı farklı silahları elimize alabilir, bu silahları ateşleyebilir, istersek yakından, istersek de menzilli silahlardan ilerleyebilir ve buradaki düşmanları ortadan kaldırabiliyoruz.
 
 
 
Daha çok karanlık atmosfer ile beraber karşımıza çıkmaya hazırlanan oyun içerisinde yukarıda da bahsettiğimiz gibi ruhları toplamak için elimizden geleni yapıyor ve ruh avcısı olarak bu oyundaki yerimizi alabiliyoruz. Oyunda farklı dünyaların içerisinde yer alan çeşitte yaratıklar bulunuyor ve bu yaratıkları gerçekten de ortadan kaldırmak için büyük bir çaba sarf etmeye hazırlanıyoruz. Geliştirecek yemek belirttiğine göre, oyun içerisinde ilgi çekici düşman çeşitliliğinin ve zorlu bir yapının olduğunu söyleyebiliyoruz. Bu yapı ile beraber de çeşitli güçleri açığa çıkarabiliyor ve yeni becerilerin ve yeteneklerinin kilidini açabiliyoruz. Bu sayede düşmanlara karşı daha fazla özgürlük sağlayabilir ve daha fazla alan hakimiyetine kavuşabiliyoruz.
 
Zorlu düşmanlara karşı göğüs gerebileceğimiz yapım içerisinde farklı karakterler karşımıza çıkabiliyor ve bu karakterleri elbette burada sorguya çekebiliyoruz. Karanlık bir tarihin yer aldığı yapımda, gizemli unsurların olduğunu görebilir ve farklı karakterlerin burada olduğuna görerek elbette onlarla farklı bir dünyaya adım atabiliyoruz. Oyunda her bir karşılaşma farklı bir deneyimi bizlere aktarmayı hedefliyor ve yolculuğumuz boyunca kendi deneyimimizi burada özelleştirebiliyor ve şekillendirebiliyoruz. Bunun dışında yanımıza farklı müttefikler alabiliyor ve düşmanlara karşı bu kapsamda dikkatli olmaya çalışıyoruz. Oyunda fantastik bir dünya bulunuyor ve bu küçük fantastik dünya içerisinde, yukarıda da bahsettiğimiz gibi karanlık bir atmosfer bizleri bekliyor. Acının, savaşın ve kanın bol bol yer aldığı bu yapım içerisinde arka planda yer alan hikayeyi deneyimleyebiliyor ve bu hikayeyi kapsamda elimizden geleni yapmaya koyuluyoruz. Elbette bu hikayeyi hem ara sahnelerle hem de karakterler arası diyaloglarla beraber bizlere aktarılıyor ve buradaki hikayenin özünü yani gizemini ortaya çıkarmaya çalışıyoruz.
 
 
 
Oyun içerisinde normal düşmanların haricinde bir de patron savaşları bulunuyor. Patron savaşları ile beraber kapışabileceğimiz bu yapımda arena tarzı bölgeler yer alıyor ve kendimizi bu bölge içerisinde bulurken de düşmanların üzerimize geldiğini görebiliyor ve aynı zamanda burada farklı yetenekleri sergileyebiliyoruz. Oyun içerisinde örneğin bir arenada bulunurken burada elimize çift el silahı alabiliyor, bu çift el silahı ile beraber yakın dövüşten düşmanları tek hamlelerle ortadan kaldırabiliyor ve aynı zamanda burada değişik mermi doldurma mekanikleriyle beraber de karşılaşabiliyoruz. Oyunda farklı silahları elimize alabileceğimiz bir yapı ve gerçekten de ilgi çekici mekaniklerin olduğunu görebiliyor ve aynı zamanda ilgi çekici grafiklerin ve animasyon tarzında burada olduğunu söyleyebiliyoruz. Karanlık atmosfer içerisinde yer aldığımız oyunda alevlerin ve ruhların bol bol yer aldığını aktarabiliyor ve etrafı keşfederek de farklı kaynakların ve silahların sahibi olabiliyoruz. Bu tarz oyunlarda siz de biliyorsunuz ki etrafı keşfetmek ve düşmanları alt etmek oldukça önem arz ediyor. Zaten oyunun temelinde de bu durum yer alıyor. Böylece çizgisel bir tarzda ilerlediğimiz süre boyunca oyunun hikayesini deneyimleyebilir ve aynı zamanda farklı bölgelere doğru adım atabiliyoruz.
 
Oyun içerisinde farklı bölgeler bulunuyor ve bu farklı bölgelere doğru ilerleyerek elbette buraları keşfedebiliyor ve aynı zamanda manzaralarına da bir bakış atabiliyoruz. Bunun dışında elbette ekran görüntüsü alabiliyor ve ilgi çekici manzaraların burada olduğunu söyleyebiliyoruz. Oyunda ana ekran içerisinde yer alan bazı durumlar ve menüler yer alıyor. Örneğin sol alt kısımda karakterimizin canı bulunuyor ve bu karakterimizin can kısmı elbette oldukça önem arz ediyor. Hayati öneme sahip bu kısımda elbette canımızı ne kadar kaldığını görebiliyor ve karakterimizin hayatta kalıp kalmadığını bu kısımdan görebiliyoruz. Bu oyun içerisinde toplamda 100 canımız bulunuyor ve bu canımızla beraber oyundaki yerimizi alabiliriz. Ancak karşımızdakinin gücüne göre burada canımız azalıyor.
 
 
 
Ana ekranın sağ alt köşesine bakacak olursak da burada kullanabileceğimiz çeşni yetenekler bulunuyor ve 3 farklı yetenek stilinin burada olduğunu görebiliyoruz. Bunun dışında yine 3 farklı yetenek kutusunun sol kısmında küçük bir ayakkabı butonu bulunuyor. Bu ayakkabı butonu içerisinde hızımızı arttırabiliyor ve düşmanlardan ani bir şekilde manevra yaparak kaçabiliyoruz. Dolayısıyla bunun da bir dolum süreci bulunuyor. Bu dolum süresiyle beraber de elbette sürekli olarak bu yeteneği kullanamıyoruz. Yetenek dolunca tekrardan kullanımı açılıyor diyebiliriz. Kısacası bu tarz yetenekler elbette tek bir kere kullanılmıyor. Dolum süreleri ile beraber de birden fazla kez onları kullanma şansına erişebiliyoruz.
 
Oyun içerisinde elde ettiğimiz kaynaklarla beraber farklı silahlar üretebiliyor ve güçlü silahlar üreterek de burada yeni ve kalıcı yükseltmelerin kilidini açabiliyoruz. Aynı şekilde farklı farklı arenaları atadığımız bu yapımda, her yeni mücadelede daha fazla gücün sahibi olabiliyor ve ölümcül bir silahşör olarak oyundaki yerimizi almaya koyuluyoruz. Sürekli olarak bir şeyler deneyebileceğimiz ve bu yolda sürekli olarak canımızın azaldığı ve karakterimizin öldüğü bu yapımında, elbette sürekli olarak güçlenmek durumunda kalıyoruz ve Batı tarzı bir fantastik dünya içerisinde buradaki yerimizi alabiliyoruz. Oyun içerisinde düşmanların yer değişikliğinin de söz konusu olduğunu söyleyebiliriz ve bu şekilde, her odaya girdiğimizde farklı şekillerde karşımıza düşmanların çıktığını görebilir ve düşmanların sağdan soldan veya daha farklı kısımlardan geldiğini aktarabiliriz.
 
Hızlı tempolu nişancı aksiyon deneyimini bizlere aktarmayı hedefleyen bu yapım, 15 Aralık tarihinde biz oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Geliştiricinin belirttiğine göre, oyun içerisinde ilgi çekici bir hikayenin olduğundan bahsediliyor ve hikaye ile beraber de oynanışımıza uyum sağlayacak bir arka plan mekaniğinin olduğundan bahsedebiliyoruz. Oyunda düşmanlar üzerimize dalgalar halinde gelebiliyor ve kendi silahlarımızla beraber de bu düşmanları ortadan kaldırabiliyoruz. Oyunun şu anda Steam sayfası açık durumda ve dilerseniz, Steam sayfası üzerinden istek listenize ekleyebilir ve çıkış yaptığı gün bir bildirim alabilirsiniz. Bunun dışında bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız ve karanlık atmosfere sahip yeni bir hızlı aksiyon deneyimini adım atmak istiyorsanız, bu oyuna da bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz.
 
Oyun fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Soulslinger: Envoy of Death
The Division: Heartland Derecelendirildi: Yakında Gelebilir Warhammer 40,000: Rogue Trader Yakında Geliyor: Tüm Detaylar

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız