Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

‘Soulslike Metroidvania’ Oyunu GRIME 2021'de PC ve Diğer Platformlara Çıkacak

 
Yayıncılığını Akupara Games ve geliştiriciliğini Clover Bites'ın üstlendiği “Soulslike Metroidvania” oyunu GRIME 2021'de PC'ye ve “daha sonra duyurulacak diğer platformlara” çıkış yapacak.
 
Hızlı ve affetmeyen bu aksiyon macera rol yapma oyununda oyuncular pençeli kılıçlardan çıyan başlı kırbaçlara kadar çok çeşitli ve canlı yakın dövüş silahlarıyla karanlık bir dünyada zorlu düşmanlar ve boss'lar ile karşılaşacak.  
 
Karakterin kafasındaki kara delik dikkatinizi çekmiş olabilir. Bu kara delik savaş sırasında hızla ileri atılmak, düşmanın saldırılarına onların silahlarıyla karşılık vermek ve düşmanları absorbe ederek güç kazanmak için kullanılabilecek. Karakterinizi kendi oyun stilinize uygun şekilde geliştirebileceksiniz. 
 
Gamescom 2020 fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Steam sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
GRIME Soulslike Metroidvania oyun ryo aksiyon rpg macera
Gamedec'in Nintendo Switch Versiyonu Duyuruldu, 2021'de Çıkacak Siyah-Beyaz Platform Oyunu White Shadows PS5, Xbox Series X ve PC için Duyuruldu

BSC Misafiri

30.8.2020 03:25:59

0
istek listesine ekledim. umarım türkçe gelir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
GRIME
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız