Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GRIME için Yeni ve Ücretsiz DLC Duyuruldu: Colors of Rot

 
 
Metroidvania ve souls-like bir yapıya sahip olan ve Ağustos 2021'de çıkış yapan GRIME oyuncular için beğenilen bir yapım oldu. Şimdi ise bu oyun için yeni ve ücretsiz bir DLC geleceği açıklandı. Gerçeküstü bir fantezi dünyasında geçen ve Clover Bite tarafından geliştirilen bu yapımın yeni ek paketinin adı ise Colors of Rot. 
 
DLC ilk olarak PC ve Switch'e geliyor
 
 
 
Colors of Rot adlı yeni ücretsiz DLC oyunculara yeni maceraların kilidini açacak. İlk olarak PC ve Switch konsollarında yayınlanacak olan bu ek paket daha sonra Xbox One, Xbox Series X/S, PS4 ve PS5 konsollarına da gelecek. Yeni genişleme paketiyle beraber GRIME oyununa yeni özellikler, yetenekler, düşmanlar ve keşfedilecek yeni bir büyük dahil olacak.
 
Bu yeni ek paket ile beraber yukarıda saydıklarım dışında yeni bir sinematik ile birlikte yeni NPC etkileşimleri, başarımlar, müzik ve patronlar da eklenecek.
 
Colors of Rot paketi ne zaman yayınlanacak? 
 
Atmosferi ve dünyasıyla ilgi çeken bir yapım olan GRIME'ın yeni ek paketinin çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Bunun dışında paketin duyuru fragmanı yayınlandı. Fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
GRIME Colors of Rot duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt GRIME Soulslike Metroidvania oyun ryo aksiyon rpg macera
Switch Konsollarında Deneyebileceğiniz Parti Oyunları Point Blank'da Yer Alan Karakterlerin, Ürünlerin ve Silahların Özellikleri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
GRIME
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız