Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GRIME II PC için Duyuruldu: İşte İlk Detaylar

 
 
Clover Bite ekibi Metroidvania türüyle karşımıza çıkan devamı oyunu GRIME II'yi PC (Steam) için duyurdu. Oyunun bir çıkış tarihi açıklanmadı. 
 
Ekip ayrıca ilk oyunun Swtich sürümünden de bahsetti
 
 
 
Geliştirici ekip devam oyununun haricinde bir de ayrıca orijinal GRIME'ın henüz yayınlanmayan Switch sürümüne de değindi. Bir Twitter gönderisinde Switch sürümünün "nihayet çıkışa yakın olduğunu" ve "kesin çıkış tarihinin çok yakında açıklanacağı" belirtildi. Ayrıca GRIME için üçüncü büyük güncellemenin de yolda olduğu ve Switch sürümünün çıkışıyla hemen hemen aynı zamanda yayınlanacağı doğrulandı.
 
Devam oyunu GRIME II gerçek dışı bir aksiyon macera sunmaya hazırlanıyor. Oyun içerisinde bir yandan tuhaf bir dünyayı keşfederken diğer yandan düşmanların formuna bürünebiliyor ve onları kendi becerileriyle vurabiliyorsunuz.
 
GRIME evreninde her köşede bir tehlike bulunuyor ve bu evren oyuncuların merak duygusunu açığa çıkarıyor. Oyunda yeni ve gizemli bir ülkeye adım atıyor, çeşitli kültürleri ve karakterleri tanıyabiliyor, tehlikeli düşmanlarla karşılaşabiliyor ve daha fazlasını yapabiliyorsunuz.
 
Twitter gönderisi: 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu GRIME Soulslike Metroidvania oyun ryo aksiyon rpg macera
The Game Awards 2023 için Tarih Verildi: İşte Detaylar Star Wars: Dark Forces Remaster Duyuruldu!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
GRIME
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız