Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Soul Sacrife'tan İlk Bilgiler


      Bir süre önce Playstation Vita'ya özel olarak geliştirildiği açıklanan Soul Sacrife'ın ilk bilgileri ortaya çıktı. Bu bilgiler arasında Mega Man'in yaratıcısı Keiji Inafune'nin de geliştirici ekipte bulunması dikkatimizi çekiyor.
 
     Oyunun adındaki Sacrifice (kurban etmek, feda etmek) sözcüğü ise oldukça ilginç bir durumu temsil ediyor. Oyunda büyük yapmak istediğimizde bir şeyleri feda etmemiz gerekecek. Örneğin basit büyüler için çevredeki taşları, ağaçları feda etmek yeterli olabilecek. Peki bunun neresi ilginç derseniz asıl büyük büyüleri bekleyin derim.
 
     Örneğin İskandinav mitolojisinden bir Gleipnir veya Yunan mitolojisinden Gorgon çağırmak için vücut parçalarımızı kurban etmemiz gerekecek. Mesela parmaklarımızı veya gözlerimizi kurban olarak verebileceğiz. Tabi bunların oyundaki büyük büyüler olduğunu da belirtmek gerek. Vücut parçalarımızı daha sonra oyunun herhangi bir noktasından tekrar edinip edinemeyeceğimiz ise bilinmiyor.
 
     Soul Sacrifice bu kış mevsiminde Japonya'da piyasaya çıkacakmış. 4 kişilik oyuncu desteğine sahip olması beklenen oyun aksiyon türündeki yapımları sevenlerin büyük ilgisiyle karşılaşabilir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Soul Sacrifice Vita Sony
Dead Space 3'ten Ayrıntılı Bilgiler Tokitowa'daki Karakterimiz Çift Kişilikli

avatar78

9.5.2012 18:40:14

0
Bu "organı kurban etmek" olayının oyuna ait internette konsept tasarımları var, epey iğrenç.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Soul Sacrifice
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız