Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony'de Kaz Hirai'nin Görevi Değişti

Sony Computer Entertainment International'ın yeni başkanı ve Ceo'su Andrew House

     Sony'nin açıklamasına göre dünya devi firmada önemli mevkilerde görev değişimi yaşanıyor. Sony Computer Entertainment Europe patronu Andrew House artık Sony Computer Entertainment International'ın (SCEI) başkanı ve Ceo'su olacak.
 
     SCEI'ın eski başkanı ve Ceo'su olan Kaz Hirai ise House'un yanında yönetim kurulu başkanı olarak görev yapacak. Şu anki yönetim kurulu başkanı olan Akira Sato ise 31 Ağustos'tan itibaren emekliye ayrılacak.
 
     Playstation'ın yaratıcısı olan Ken Kutaragi'nin ise dün itibariyle fahri yönetin kurulu başkanı olarak seçildiği açıklandı. SCEE başkanlığından boşalan yere ise aynı bölümde başkan yardımcılığı yapan Jim Ryan getirildi.
 
     Firmadaki bu görev değişiminin 1 Eylül'den itibaren geçerli olmak üzere yapıldığını da hatırlatalım. Bu görev değişikliği bakalım Sony cephesinin yol haritasında değişiklik yaratacak mı?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 playstation 3 PS3 ps3 slim Sony Kaz Hirai Andrew House
EA Sports Yeni Bir Stüdyo Açıyor Left 4 Dead'e Başarılı Bir Hayran Filmi

avatar78

29.6.2011 11:57:59

0
-Biz Gregory House bilirdik ama... Neyse -Kaz Hirai'nin ps vita düşünceleri çok yaratıcıydı, umarım ps vita ile ilgilenmeyi bırakmaz, bu adam hakkında pek bir şey bilmiyoruz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation 3
+ TAKİBE
AL
70 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız