Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony, Vita Satışlarıyla İlgili Konuşmak İstemiyor

Japonya'da Playstation Vita'nın çıkışı büyük bir heyecanla bekleniyordu
 
      Sony'de işler yolunda gitmeyince satış rakamlarını açıklamamak veya yorum yapmaktan kaçmak gibi olaylarla sık sık karşılaşıyoruz. NPD satış rakamlarını doğrudan açıklamayı bıraktığından beri Sony Amerika'da düşük satış yaptığında resmi rakamları açıklamıyor. Ayrıca Monster Hunter 4 duyurusunda da doğrudan yorum yapmaktan kaçınmışlardı. Şimdi Vita satışları ile ilgili de herhangi bir yorum yapmıyorlar.
 
     Sony Computer Entertainment halkla ilişkiler müdürü Satoshi Fukuoka da Bloomberg Japan'ın Japonya'da kötü günler geçiren konsolun satışları ile ilgili sorularına "yorum yok" yanıtı verdi. Gerçekten de Sony yetkililerinin bu konuda söyleyecek hiç bir şeyi yok mu?
 
     Konsol piyasaya çıkmadan önce Playstation Vita'nın Japonya tükendiğini, bu nedenle yeni stoklarla piyasayı desteklediklerini büyük bir gururla açıklayan yetkililerin resmi satış rakamları açıklanınca susmayı tercih etmeleri dikkat çekici. Halbuki yeni oyunlarla konsolu daha popüler hale getireceklerini açıklamaları oyuncuları biraz olsun rahatlatabilirdi. Tasarım olarak çok beğenilen bir konsol olan Vita konusunda Sony'nin bundan sonra nasıl bir yol izleyeceğini gerçekten de her oyuncu gibi biz de çok merak ediyoruz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak andriasang Sony Vita Vita Playstation Vita Next Gen Portable PSP 2 Sony PSN Satışlar Japonya
Microsoft, Xbox 360 İçin DVR Fonksiyonu Düşünmüş Transformers: Fall of Cybertron'dan Yeni Görseller
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

9.7.2012 13:31:27

0
GTA V çıksın Ps vita için adıda GTA VİTA olsun bak nasıl satılıyor.

dodomoco

3.1.2012 14:43:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: avatar78 Birçok şey söylendi, yine de tekrar etmek lazım: Japonya çıkışı 3ds'nin bu ay çıkardığı oyunlara göre çok kötüydü. Öte yandan, konsolun daha ilk yılı, bir şey söylemek için de erken.
ben dediydim çok pahalı 250 dolar fazla artı bide ekstra masraflar şunu 150 dolar yapsın bak nasıl kapış kapış gider

F355 Challenge

2.1.2012 13:19:05

0
quote:

Orijinalden alıntı: alito dünyayı saran para krizi bitmeden yada SONY oyun ve aksesuarda fiyat kırmadan VITA satmaz o kadar.
Sorun orada zaten, fiyatları daha fazla indiremez, çok büyük zarar eder. Sony el konsolu demeden basmış donanımı, ne mâliyet düşünmüş ne de gerekli olup olmadığını.

alito

2.1.2012 13:13:11

0
dünyayı saran para krizi bitmeden yada SONY oyun ve aksesuarda fiyat kırmadan VITA satmaz o kadar.

BSC Misafiri

1.1.2012 13:57:40

0
Nintendo tam zamanında çok iyi oyunlar çıkardı, sony de buna karşılık veremiyince bunlar oldu işte. Ayrıca Japonya'nın Nintendo'ya karşı bir sempatizanlığı olduğunu biliyoruz, Avrupa çıkışında satışlar daha iyi olacaktır ama 3DS'i geçmesi zor. Hatırlarsanız 3DS'in çıkışında da çok iyi oyunlar yoktu.

F355 Challenge

31.12.2011 13:09:56

0
Bu konsol fail olmaya mahkum, Sony daha el konsolunun ne demek olduğunu bilmiyor.

clubberkay

31.12.2011 02:05:44

0
herkez bişey konuşuyo ama.

BSC Misafiri

30.12.2011 18:35:59

0
epic fail

avatar78

30.12.2011 18:33:47

0
Birçok şey söylendi, yine de tekrar etmek lazım: Japonya çıkışı 3ds'nin bu ay çıkardığı oyunlara göre çok kötüydü. Öte yandan, konsolun daha ilk yılı, bir şey söylemek için de erken.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation Vita
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız