Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony, Internet TV için Viacom ile Anlaştı mı?


    Microsoft'un Xbox One'ı bir oyun cihazı olmanın ötesinde çeşitli TV şovlarıyla donatmak istediğini biliyoruz. Xbox konsollarına özel olarak çeşitli TV dizileriyle bile karşılaşacağımız söyleniyor. Tabi bu arada Sony de boş durmuyor gibi görünüyor.
 
    Wall Street Journals'ın haberine göre Sony ve Viacom internet tabanlı TV için bir anlaşma imzaladılar. Bu anlaşmaya göre Sony'nin oyun konsolları, Akıllı TV'leri ve daha sonra ise tabletleri ve akıllı telefonlarına Viacom bünyesindeki kanallar yayın yapacaklar. Viacom'um MTV, Nickelodeon, Paramount, Comedy Central, VH1 ve Spike gibi kanallara sahip olduğunu belirtelim.
 
   Bu anlaşmanın içeriği tam olarak bilinmiyor, ama şu an için bu kanalların konsollarda Sony'e özel olup olmayacağı netleşmedi. Eğer söylentiler doğruysa (büyük ihtimalle doğru) Sony de Microsoft'un gerisinde kalmamak için büyük çaba harcıyor demektir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
sony playstation 4 ps4 playstation next gen Viacom Internet TV
Persona 4: Arena'nın Yeni Sürümü Hazırlanıyor Söylenti: Arkane Studios, Prey 2'yi Geliştiriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.8.2013 17:56:12

0
quote:

Orijinalden alıntı: aykut291 Bizi ilgilendiren bir konu değil bence onlar amerika belli başlı ülkelere yayın yapılır. Türkiyeye geleceğini zannetmiyorum.
Aslında tam tersine, microsoftun kurduğu sistem local iken, vicaomunki "internet tabanlı" diye geçiyor, şey gibi düşünün viacom kanallara para ödüyor, sonyde vicaoma para ödüyor ve kanalları internet üzerinde konsolda yayınlıyor. Xbox one'da kendi dilinize ait kanallar felan izliyebilceksiniz, ama sonynin sisteminde belli bir set kanal gelicek. bana öyle geldi yani bilmem anlatabildimmi.

BSC Misafiri

16.8.2013 14:42:20

0
Xbox One'nin tek tutundugu dalida keserse Sony. Birdahaki nesile Xbox konsolu gormeyiz. Buyuk bir analiz firmasi bu nesil 3 konsol ureticisinden birisinin son nesli olacak demisti. Herkes Nintendo'yu 1. ilan etmis. Microsoft 2. ve Sony'nin son nesli olacagi hissi vardi PS4 ve Xbox One duyrulmadan once. Vay bee nerden nereye :)

resler

16.8.2013 11:28:13

0
Zoo ya özel TV dizileri mi? Güldürme beni MS.

aykut291

16.8.2013 11:17:13

0
Bizi ilgilendiren bir konu değil bence onlar amerika belli başlı ülkelere yayın yapılır. Türkiyeye geleceğini zannetmiyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız