Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Arkane Studios, Prey 2'yi Geliştiriyor


     Daha önce ortaya çıkans söylentilerde Dishonored'ın geliştiricisi Arkane Studios'un Prey 2'nin yeni geliştiricisi olduğu söyleniyordu, ama bu durum Bethesda tarafından yalanlanmıştı ve Human Head'in projeye devam ettiği açıklanmıştı.
 
     Kotaku'da yer alan habere göre Arkane Studios'un şu an iki stüdyosu bulunuyor. Bunlardan bir tanesi Austin'de (ABD) diğer ise Fransa'nın Lyon şehrinde. Söylenenlere göre Fransa'daki stüdyo Dishonored'ın devam oyunu üzerinde çalışırken, Austin'deki stüdyo ise Prey 2'yi geliştiriyor.
 
     Kotaku bu bilgilere sızan e-postalar sonucunda ulaşmış. Bu e-postalarda Austin'de stüdyonun Prey 2'yi baştan aşağı değiştireceği ve Human Head'in içeriklerini kullanmayacakları belirtiliyor. Üstelik geliştirici ekip yeni Prey 2'de System Shock serisinin ruhsal devamını yapmak istiyormuş.
 
     Yayıncı Zenimax ise yepyeni bir oyun riskli olduğu için Prey 2 için sunulan projeye yeşil ışık yakmış. Projenin Arkane Studios'a verilmesinin ardından yetkililer basından kimseyle konuşmamaları doğrultusunda stüdyo çalışanlarını da uyarmışlar.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Prey 2 PC PS3 Xbox 360 FPS Bethesda Human Head Studios
Sony, Internet TV için Viacom ile Anlaştı mı? Tesco Dark Souls II'yi Yeni Nesil için Listeledi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Prey 2
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız