Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony, 2017'de PS Plus'tan 1.2 Milyar$ Kazanacak


     Sony'nin Playstation 4'te online multiplayer oyunlar oynamak için (F2P oyunları hariç) zorunlu hale getirdiği Playstation Plus üyelik sisteminin gelecekte firmaya getirisi oldukça yüksek olacak gibi görünüyor. IHS analisti Piers Harding-Rolls'a göre Sony'nin 2017 yılında Playstation Plus'tan kazandığı yıllık gelir 1.2 milyar dolar olacak.
 
    Sony online oyunların Ps Plus üyeliği gerektirmediği dönemde bile 140 milyon dolar gelir elde etmiş durumda. Playstation Plus'ta çok sayıda önemli oyunun ücretsiz olarak üyelere sunulduğunu da belirtelim. 
 
     Microsoft ise online oyun için zorunlu tuttuğu Gold üyelik sayesinde 2012 yılında 1.25 milyar dolar gelir elde etti. Microsoft, 2002 yılında beri ise toplamda 4.7 milyar dolardan fazla gelir elde etmiş. Bu gerçekten çok büyük bir gelir.
    

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Castlevania: LoS - The Collection Gözüktü İşte Gamescom'da Battlefield 4'ü Çalıştıracak PC!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

PSBoy

16.8.2013 18:10:24

0
quote:

Orijinalden alıntı: dominnic
alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

* psn plus gayet güzel bir sistem yıllık olarak verilen oyunlarla psn plus fiyatı karşılaştırılınca yuh diye bileceğimiz kar elde ediyoruz buda yaklaşık 1000 lirayı geçiyor.Ama ms cebesinde pek de böyle bir şey yok.Yeni yeni bedava oyun veriyorlar onlarda tarihi eser olmuş oyunlar *

Hiç de öyle deil daha geçen hafta
Saints row 3
Uncharted 3 Verdi sen neyin kafasını yaşıyorsun

dostum ne zamandan beri ms sony ye özel olan oyunları veriyor da uncharted 3 verdi diosun kafan mı güzel :)))))))))))))))))))))))
İlla SS'lememiz mi lazım Uncharted 3 bütün bir yıl boyunca PSN Plus kullanıcılarına bedava aynı Xcom ve Little Big Planet Karting gibi geçen seneyse İnFamous 2 LBP2 ve Motorstorm bedavaydı madem bir şey bilmiyorsun öğren de gel rezil etme kendini

Darthclone

16.8.2013 08:59:11

0
Sony kazandığı parayı sonuna kadar hakediyor ve iyikide böyle birsey yapmış microsoft gibi kimsenin hakkını yemeden yapıyor bunu size bir örnek veriyim plus kullanmaya yeni başladım 2 ay oldu.3 aylık paket almıştım ve bu 3 aylık paketin fiyatı 30 tl 2 ay içinde 340 tl lik oyun indirdim inanmayan arkadaslar için oyunları ve fiyatları yazabilirim.Sonra gelipte sony milletin hakkını yiyor demeyin insanların hakkını yıllardır yiyen microsoft a söyleyin bunu zaten plus aldıgınızda daha iyi anlıyacaksınız ne demek istediğimi

Zarbo257

15.8.2013 22:57:03

0
Miki senelerdir sizden birton para topladı hemde PS PLUS ın yanından geçemeyecek içeriklerle ona sesiniz çıkmadı da şimdi ''Bak ps de para istiyor ne oldu'' demeye de utanmıyorlar arkadaş...

BSC Misafiri

15.8.2013 16:49:22

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Bu firmalar bence çok açgözlü olmaya başladılar. Oyuna para ver, dlc'lere para ver, Multiplayer/Online oynamak istersen para ver. Zaten konsol oyunlarına normalden fazla para veriyoruz bide buna mı para istiyolar. Cepleri dolsa gözleri doymaz bunların.


Aynen.Bu nasil yasal olabiliyor anlamiyorum.Oyunu alirken zaten multiplayer`ina da para veriyor muyuz,veriyoruz.Peki microsoft ve sony ne diyor,sen buna para verdin bize de para ver.Kopruyu gecenden 2 altin,gecmeyenden 1 altin aliyorlar resmen.Zaten para verdigim oyunun,bir kismini oynayamiyorum.

Ayrica microsoft temelli veriyor,sony kiraliyor hatirlatiyim.

Bence sony`ciler gozlerini acsinlar,bu uygulamaya karsi ciksinlar.Para verdigin oyuna bir daha para istenmesi sacmalik.
kim demiş Sony kiralıyor Microsoft veriyor diye.her ikisinin de bedavaya verdiği oyunlar Plus üyeliğiniz bitince yeniden üye olana kadar sönüyor o yüzden bilip bilmeden konuşma.!!!!!

BSC Misafiri

15.8.2013 16:48:43

0
Para verdigim oyuna para verdigimi hatirlamiyorum Psn plus ciktigindan beri senelik satin alan 6 yila yakindir PS3 kullanan birisiyim. Sirf gecen yil indirdigim icerik Plus'dan 800 lirayi geciyor. Pislik atip durmayin sahibi olup kullanamadiginiz sistemlere. Buraya yorum yazanlarinizin PS3 ve plus gibi sistemlerden haberi oldugunu sanmiyorum. Olumsuz konusanlara lafim. Onlar PC ve Microsoft tayfasi kiskanclik krizi baska bisey degil. Sony'i buralara getiren her oyununu orjinal oynayan sirf Sony kazansin diye donanimlarina para veren bizleriz. PS3'u kullerinden doguran ve dunya genelinde Xbox 360'in her alanda onune geciren bizleriz. Peki siz kimsiniz? Turkiyede korsan kullanip oyunlari PC'ye torrentten indirip koskoca Turkiye oyunculugunu madara eden, Xbox 360 konsolunu alip hemen firmware attirip korsan oynayan ve hepsinden sonra TURKCE OYUN VE DESTEK BEKLEYEN az gelismis dusunce yapisina sahip kisilersiniz. Sizlerin oyun ve oyunculugu haketmediginiz ortada oldugu icin 1000 liralik ekran kartlarinda ancak Benchmark yapip Xbox markasinida korsan yuzunden bu hallere dusurmeniz o yuzden bizi uzmuyor. Sadece guzel bir tebessum olusturuyor yuzumuzde. Sony Microsoft yokkende vardi ve yine Microsoft olmadigi gun burada olacak. Simdiden alistirin kendinizi. Saygilar

BSC Misafiri

15.8.2013 16:15:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Bu firmalar bence çok açgözlü olmaya başladılar. Oyuna para ver, dlc'lere para ver, Multiplayer/Online oynamak istersen para ver. Zaten konsol oyunlarına normalden fazla para veriyoruz bide buna mı para istiyolar. Cepleri dolsa gözleri doymaz bunların.
Aynen.Bu nasil yasal olabiliyor anlamiyorum.Oyunu alirken zaten multiplayer`ina da para veriyor muyuz,veriyoruz.Peki microsoft ve sony ne diyor,sen buna para verdin bize de para ver.Kopruyu gecenden 2 altin,gecmeyenden 1 altin aliyorlar resmen.Zaten para verdigim oyunun,bir kismini oynayamiyorum. Ayrica microsoft temelli veriyor,sony kiraliyor hatirlatiyim. Bence sony`ciler gozlerini acsinlar,bu uygulamaya karsi ciksinlar.Para verdigin oyuna bir daha para istenmesi sacmalik.

speederly

15.8.2013 16:14:29

0
sony aldığı paranın hakkını sonuna kadar veriyor ki ps plus inanılmaz bir buluş hani o konsol ucuz ama oyunlar çok pahalı diyenler varya he işte onları susturacak cinsten bir sistem bir sürü bedava içerik ve her ay 100 liralık sağlam oyun veriyor. kazıklıyor tarzı birşey denemez yıllık 100 lira karşılığında 2000 liralık içerik veriyor he tamam yeni çıkan oyunları vermiyor ama el insaf 100 lira =2000 lria 4 5 ay beklicen o kadar da olsun.

No-One

15.8.2013 15:06:39

+2
Microsoft Live'dan daha çok para kazanıyordur. Ama Plus'ın sunduğu içeriğin 5te 1ini bile veremiyor oyunculara.

BSC Misafiri

15.8.2013 14:55:22

0
Bu firmalar bence çok açgözlü olmaya başladılar. Oyuna para ver, dlc'lere para ver, Multiplayer/Online oynamak istersen para ver. Zaten konsol oyunlarına normalden fazla para veriyoruz bide buna mı para istiyolar. Cepleri dolsa gözleri doymaz bunların.

michael01

15.8.2013 14:51:05

+1
Crackdown çıkış tarihi 2007 ms beleş veriş tarihi 2013 ağustos.xcom enemy unknown çıkış tarihi 12 Ekim 2012 adamlar bu oyunu bile psnde bedava verdi.Bf3 sr3 geçen ay bedavaydı.Yuh diyorum açın gözünüzü para bolsa az bize verin enayi gibi boşa harcayacağınıza

dominnic

15.8.2013 14:42:46

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri * psn plus gayet güzel bir sistem yıllık olarak verilen oyunlarla psn plus fiyatı karşılaştırılınca yuh diye bileceğimiz kar elde ediyoruz buda yaklaşık 1000 lirayı geçiyor.Ama ms cebesinde pek de böyle bir şey yok.Yeni yeni bedava oyun veriyorlar onlarda tarihi eser olmuş oyunlar *

Hiç de öyle deil daha geçen hafta
Saints row 3
Uncharted 3 Verdi sen neyin kafasını yaşıyorsun
dostum ne zamandan beri ms sony ye özel olan oyunları veriyor da uncharted 3 verdi diosun kafan mı güzel :)))))))))))))))))))))))

Fearless_tr

15.8.2013 14:41:08

+3
Sony ya bu her kurusunu hakediyorlar...

BSC Misafiri

15.8.2013 14:39:39

0
* psn plus gayet güzel bir sistem yıllık olarak verilen oyunlarla psn plus fiyatı karşılaştırılınca yuh diye bileceğimiz kar elde ediyoruz buda yaklaşık 1000 lirayı geçiyor.Ama ms cebesinde pek de böyle bir şey yok.Yeni yeni bedava oyun veriyorlar onlarda tarihi eser olmuş oyunlar * Hiç de öyle deil daha geçen hafta Saints row 3 Uncharted 3 Verdi sen neyin kafasını yaşıyorsun

ArcosS3

15.8.2013 14:32:19

+2
Herkes Ps 4 alacak. Onu alınca Ps Plus alacak sonra Sony kar edecek ve yine bize yatırım yapacak. Türkiye'ye katkı sağlayacak.

michael01

15.8.2013 14:30:32

+1
psn plus gayet güzel bir sistem yıllık olarak verilen oyunlarla psn plus fiyatı karşılaştırılınca yuh diye bileceğimiz kar elde ediyoruz buda yaklaşık 1000 lirayı geçiyor.Ama ms cebesinde pek de böyle bir şey yok.Yeni yeni bedava oyun veriyorlar onlarda tarihi eser olmuş oyunlar

onur89tr

15.8.2013 14:27:14

-4
Online oynamaktan bile para alırlarsa normal.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız