Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony, 12 Canlı Servis Oyunundan Altısını Erteledi!

 
 
Sony, canlı servis alanındaki varlığını önemli ölçüde genişletme niyetini gizleyemedi ve bu yılın başlarında Nisan 2026'dan önce 12 canlı servis oyunu yayınlamayı planladığını doğruladı. Ancak ilginç bir şekilde bu oyunların yarısını erteledi.
 
Sony birçok oyunu erteledi
 
 
 
Sony'nin son üç aylık kazanç çağrısı sırasında COO ve CFO Hiroki Totoki, şirket içi bir incelemenin ardından şirketin üzerinde çalıştığı 12 canlı servis oyunundan altısının ertelendiğini açıkladı. Yarısının hala bugün ile Nisan 2026 arasında yayınlanması planlansa da geri kalan projelerin ne zaman çıkış yapacağı şu an için belli değil.
 
Totoki (VGC aracılığıyla) bu konu hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi: "Canlı servis oyunlarını gözden geçiriyoruz. Amacımız oyuncular tarafından uzun süre oynanacak ve beğenilecek oyunlar sunmak. 12 oyundan altısı 2026'dan öncesine kadar piyasaya sürülecek. Kalan altı oyun üzerinde ise çalışmalarımız devam ediyor." 
 
Öte yandan Destiny 2'nin düşük performansının ardından stüdyonun önemli engellerle ve işten çıkarmalarla karşılaşması nedeniyle Bungie'nin Marathon adlı oyunu 2025'e ertelendi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun geliştirme stüdyo firma sony
Senua’s Saga: Hellblade 2 Ne Zaman Çıkış Yapacak? Yeni Detaylar Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyununu Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Johnny Silverhand

13.11.2023 10:55:33

0
ps 5’i servis oyunlar oynansın diye yapmış resmen.

xXBerkanXxD

13.11.2023 10:47:46

0
Sony son zamanlarda en mantıklı yaptığı hareket PC portuydu onun dışında batmak için speedrun yapıyor anladığım kadarıyla... Servis oyunları hem çok riskli hemde aynı anda 12 tane servis oyunu geliştiriyorlar, bu oyunlar çıkana kadar o zamanki gündem değişecek ve oyunların mekanikleri, grafikleri eski gelmeye başlayacak. Zamanında herkesin battle royale yapması gibi...

aykut291

13.11.2023 08:28:15

0
Yapacak birşey yok.Bütün Firmaların istediği bu biz Oyunculara servis Oyunlarını dayatmak.Bu politikaya geçtiği gün ps nı bırakırım yani hiç.Spiderman 2 1 Ay olmadan 5 Milyon adet sattı çünkü Oyunda emek var kalite var ve bu bariz şekilde belli oluyor.Firmalar bizim için çok maliyetli ve uğraştırıcı diyorlar ama bizde müşteriyiz ben bok gibi canlı servis oyunları istemiyorum.Benden para kazanacaksan bok gibi Oyun yerine herzaman kalite odaklı Oyun yapıcaksın.Umarım Oyuncular bu Canlı servis Oyunlarına tepkisini göstermeye devam eder.

BSC Misafiri

12.11.2023 10:12:38

0
Yalnız adamlar şaka maka bütün stüdyolara servis oyunu kitlemiş ya:

BSC Misafiri

12.11.2023 10:12:31

+1
bırakın bu salak işleri ya. spiderman 2'de 10 günde 5milyon+ sattınız. klasik standartınızı tutturup yılda 2-3 büyük oyun 3-5 tane de 3.parti exc.ile yola devam edin, zaten oyun dunyası sizindir. zaten sonradan pc'ye de getireceksiniz büyük markaları, oradan da mis gibi satış ve para geliyor, formül basit, stüdyolar kaliteli. böyle boş şeylere gerek yok. onu yapan cok, bırakın onlar yapsın. zaten ps5'i hiçbir stüdyo es geçemez

BSC Misafiri

11.11.2023 21:26:33

0
çocuk oyunu yapmaya devam et belki düzelir
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sony
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız