Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Senua’s Saga: Hellblade 2 Ne Zaman Çıkış Yapacak? Yeni Detaylar

 
 
İlk olarak 2019 yılında duyurulan Senua's Saga: Hellblade 2, uzun zamandır oyuncular ve hayranlar tarafından beklenen bir oyun olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Ancak oyunun piyasaya sürülmesine daha çok var diyebiliriz.
 
Bu yılın başlarında Microsoft oyundan yeni görüntüleri bizlere sundu ve 2024 yılında çıkacağını doğruladı. Fakat şimdi de 2024 yılında tam olarak hangi çeyrekte çıkış yapacağına dair bir göstergeye sahibiz.
 
Oyun ne zaman geliyor?
 
 
 
The Fourth Curtain adlı podcastin bir bölümünde Xbox'ın içerik ve stüdyolardan sorumlu başkanı Matt Booty, Xbox'ın her çeyrekte önemli bir yeni birinci taraf oyunu yayınlamaya devam edeceğini belirtti. Şirketin mevcut ve gelecekteki yayın programını gözden geçirdiğini ve artık sıranın Senua's Saga: Hellblade 2, Ara: History Untold ve Towerborne gibi oyunlara geldiğini aktardı. Bu oyunların ise 2024'ün sonlarında piyasaya sürüleceğini söyledi.
 
Bu söylemlerin ardından tahminlere göre oyunlar 2024'ün ikinci yarısından sonra geleceği doğrulanmış oldu. Ara ve Towerborne oyunları Microsoft tarafından piyasaya sürülecek 2024'ün 1. ve 2. çeyreğindeki projeleri olacak. Şirket ayrıca Microsoft Flight Simulator 2024 ve Avowed'i de önümüzdeki yıl piyasaya sürecek. Dolayısıyla Hellblade 2'nin çıkış tarihini görmek de heyecan verici olacak.
 
Söz konusu podcast
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt Senua’s Saga: Hellblade II Microsoft Ninja Theory
Cities Skylines 2 için Yeni Güncelleme Yayınlandı Sony, 12 Canlı Servis Oyunundan Altısını Erteledi!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

xXBerkanXxD

13.11.2023 10:49:55

0
Bence bu oyun duyurulduğundan beri geliştirilmiyor çünkü Xbox Showcase'inde bile herhangi bir gameplay gösterilmedi sadece ara sahnede kulağımıza fısıldadılar. İlk oyunki gibi zayıf bir gameplay beklemeye başladım umarım bizi şaşırtırlar...

BSC Misafiri

11.11.2023 23:45:14

0
yüzleri maviye boyadık bekliyoz senua babaaa

BSC Misafiri

11.11.2023 22:04:13

+2
Bu oyununda Cılkı çıktı.. Yaa çok büyük bir oyun tasarlıyorlar yada bir şeyler yolunda gitmedi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Senua’s Saga: Hellblade II
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız