Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hellblade 2 Fotoğraf Moduna Sahip Olacak

 
 
Ninja Theory ekibi tarafından biz oyun severlere sunulacak olan devam oyunu Senua's Saga: Hellblade 2 için yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu kapsamda doğrulanan bilgilere göre oyun resmi olarak fotoğraf moduna sahip olacak ve böylece oyuncular oyun içerisindeki atmosferleri fotoğraflayabilecek.
 
Hellblade 2 çok bekleniyor
 
 
 
Geliştirici ekibin resmi Xbox hesabından yayınlanan gönderiye göre oyunun fotoğraf modu kullanılarak çekilen 4 farklı yeni ekran görüntüsü yer alıyor. Bu ekran görüntüleriyle beraber fotoğraf modunun oyunda yer alacağı doğrulanıyor. Beklenen yapım sadece dijital olarak çıkışını gerçekleştirecek.
 
Microsoft tarafından bildirildiği üzere Hellblade 2, 21 Mayıs tarihinde Xbox Series X/S ve PC platformunda piyasaya sürülecek. Beklentilerin bir hayli yüksek olduğu bu oyun 50 dolarlık fiyat etiketi ile beraber karşımıza çıkacak. Böylece sinematik bir aksiyon macera deneyimi ile beraber yeni hikayelere doğru yelken açabileceğiz. Oyun ayrıca çıktığı gün Game Pass'te olacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Senua’s Saga: Hellblade II Microsoft Ninja Theory
Black Myth: Wukong Işın İzleme Desteğiyle Çıkacak NFS: Most Wanted Fan Remake'ten 15 Dakikalık Oynanış Görüntüsü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

17.3.2024 19:10:43

0
quote:

Orjinalden alıntı: Krone İlk oyun görsel olarak iyiydi ama dövüş mekanikleri tırttı. Bu da öyle olacak gibi. En azından yayınladıkları trailerlardan gördüğümüz kadarıyla. Böyle bir oyuna iyi bir combat yapmazlarsa yazıklar olsun. Sağa sola kılıç sallama işi taş devrinde kaldı.
Combat falan kimin umurunda? Bu öyle bir oyun değil, olayı baya yanlış anlamışsın. Sayısız oyun var içi bomboş ama iyi dövüş mekanikleri olan bu onlardan birisi değil. Bu oyun iyi bir hikayeyi üst seviye görsel ve işitsel efektlerle verme iddiasında olan, atmosferi ile öne çıkan bir oyun. Bunu başarabildiği için ilk oyun beğenildi ve ikinci oyun bu kadar bekleniyor zaten. Dövüş mekanikleri ve görsellikten bahsedip bu oyunu öne çıkaran şeylere hiç değinmemişsin bile. Ben bu oyunun ilkini anladığını hiç sanmıyorum. 2. oyunda sana göre olmayacak bu yüzden boşuna umutlanma derim.

Krone

16.3.2024 16:02:55

0
İlk oyun görsel olarak iyiydi ama dövüş mekanikleri tırttı. Bu da öyle olacak gibi. En azından yayınladıkları trailerlardan gördüğümüz kadarıyla. Böyle bir oyuna iyi bir combat yapmazlarsa yazıklar olsun. Sağa sola kılıç sallama işi taş devrinde kaldı.

BSC Misafiri

16.3.2024 14:40:39

0
Resimde Survivor Nefise'ye benzemiş :)

BSC Misafiri

16.3.2024 13:18:48

0
oynanış olarak büüyk beklentim yok, cok uzun olmasına da gerek yok, yeterki doyurucu tatmin edici bir atmosfer ve hikaye anlatımı olsun. daha cok görsel, işitsel kalite ve atmosfer için oynanacak bir oyun olacaktır

BSC Misafiri

16.3.2024 13:18:10

0
quote:

Orjinalden alıntı: Settlers Oyunun dövüş mekanikleri ilk oyun gibi mi olacak acaba? Geldiğimiz noktada öyle olursa sıkıcı olabilir. Umarım geliştirmişlerdir. Bu kapsamda daha keyifli bir oynanış sunar diye düşünüyorum.
bence gayet yeterliydi ilk oyunun dövüşü. oyunu hackn slash olarak dşünürsek tabiiki yetersiz gelir. ama bence ilk oyunun ağırlığında bir yapım için olması gereken kıvamdaydı. god of war veya dmc gibi olsaydı hoşuma gitmezdi

Settlers

16.3.2024 08:21:46

0
Oyunun dövüş mekanikleri ilk oyun gibi mi olacak acaba? Geldiğimiz noktada öyle olursa sıkıcı olabilir. Umarım geliştirmişlerdir. Bu kapsamda daha keyifli bir oynanış sunar diye düşünüyorum.

BSC Misafiri

15.3.2024 21:04:19

0
umarım kısacık değildir
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Senua’s Saga: Hellblade II
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız