Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony,E3 2013 Konferans Tarihini Açıkladı -Düzeltme

PS4'ün tasarımını yakından görme şansına erişeceğimiz etkinlikte daha hangi sürprizlerle karşılaşırız dersiniz?
  
   Sony resmi olarak yaptığı açıklama ile  bu yıl düzenlenecek E3 etkinliğinde sahne alacağı tarihi ve zamanı açıkladı. Açıklamaya göre sunum10 Haziran pazartesi günü New York saatine göre akşam 18:00'da yani Türkiye saati ile 11 Haziran salı gecesi 04:00'da gerçekleşecek. Konferansı PlayStation resmi sitesi ve PlayStation Home aracılığıyla izleyenebilinecek. Yeni nesil oyun anlayışı açısından konferans büyük bir önem taşıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
sony playstation 4 ps4 playstation next gen e3 2013
Borderlands 2'nin Yeni DLC'si Duyuruldu Defiance'ın 1 Milyon Kayıtlı Kullanıcısı Var
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.5.2013 08:33:03

0
konferans tr saati ile 04.00da,01.00da degil. fuarin duzenlendigi los angeles ile aramizda 10 saat fark var.

kaplan3461

3.5.2013 20:13:51

+1
merakla beklıyom 11 haziranı ps4 tamamıyle tanıtırlar oyunlarıda gosterırler , ps3 bazı oyunlarıda tekrardan tanıtım olabilır, bbc ekibi canli verır işallah ps3 de ızlenir ama pc den daha rahat video izleriz.

Recharged

3.5.2013 16:48:38

0
Muhtemelen Playstation 4'ün kasasını göreceğiz.

Hoid

3.5.2013 16:15:17

-2
Ben 21 de görsel şölen bekliyorum Microsoft tan bunuda yapacaklarına inanıyorum umarım beklentilerimi karşılar . Şunuda söylemekte fayda var Microsoft rakibinden kötü bir cihaz çıkarmaz bundan emin olun.

digimon52

3.5.2013 16:02:36

0
Xbox ,Pc gibi oyunlari anca 10 dolar belki ucuza satabilirki bana hic de öyle gelmiyor. Fifa oynarken bile online icin onlinepass istiyordu ikinci el icin 10 dolar pass ücreti aliyordu mesela. daha hic birsey yok ortada zaten sonsuzluk senbolunu görünce aklima sonuz internet bagalantisi ihtiyaci duyacak gibi geldi internet olsun egelence olsun. köye findik toplamaya giderken kosoluda götüren biriyim internet ihtiyaci benim icin tam bir fiyasko olur.sonucda köye gidmiyorum artik neyse simdilik tüm yorumlar söylenti niteliginde cikinca pasa pasa ögreniriz neyin ne oldugunu. bu durumda baya anlamsiz kaliyor ifadeler.

Hoid

3.5.2013 15:19:55

0
İkinci ele yasak gelirse xbox oyunlarının ucuz satılması gerekir bunu herkes biliyordur umarım . Kimse aynı fiyattan kısıtlanmış oyuna para vermez gider PS4 alır direk İnternet in sürekli bağlı olma durumu bundan korkuyorsanız ya korsan kullanıyorsunuz ya da oalyın içeriğini bilmiyorsunuz . İlk 3 dakika gerektiği yazılmış bazı yerlerde archievement ler siz internete bağlı değilken oyunun seriali ve xbox live hesabınız ile senkron olup kayıt altına alınıyormuş bu sayede elektrik internet vs gittiğinde archievemetnlerin kaybolmayacağı söylenmiş . Ne kadar doğrudur bilemiyorum ama şunu biliyorum ki bu adamlar yazılım devi bunlar yapamayacaksa böyle bir şeyi yazıklar olsun derim . İkinci olaya gelelim xbox sadece oyun cihazı değil bunu üstüne bastıra bastıra söylüyorum anlamıyorsunuz . Ülkemizde desteklenmiyor uygulamaları ama yurt dışında insanlar xbox ile dizi , fim , spor kanallarını izliyorlar . Kinect ile aile oyunlarını oynuyorlar dans ediyorlar vs vs yani kısacası her kesime hitap edelim istiyorlar buradan şu sonuç çıkıyor . Abi biz hardcore oyuncuyuz ne yapacağız dans etmeyi , evin içinde deliler gibi koşturmayı diyenler çok fazla . Microsofta bunun farkında SONY fabrikasyona bağlamış gibi exc oyun çıkartırken Microsoft hep sessiz kaldı bu yönü hep eksik kaldı exc oyunlarda fakat multiplatrformda oyunlar xbox ta daha iyi çalılşıyor . Peki bu xbox ı kurtarır mı kanımca kurtarmaz . Daha öncede söylediğim gibi exc oyunlarında bir artış yapmazlarda aynı xbox 360 da olduğu gibi her kesime hitape deyim derse işi zor zira SONY yi gördük konferansta bir ton oyun gösterdi ama o oyunlardan sadece 2 tanesi galiba SONY e özel ( Killzone SF , infamous ) diğer oyunlarda deep down gibi oyunlar xbox ın konferansında gösterilirse bu iyi olur . Gelelim söylenti işine xbox ne yalanladı ne de kabul etti bu olayları sadece bir çalışanı saçmaladı işinden ettiler ki milyonlarca kişinini tepkisini çekti . Twitterda binlerce kişi DRM istemiyoruz yazdılar doğal olarak adamın işine son verildi buradan da anlaşılacağı gibi Microsoft hatalarının farkına vardı ve tabiri caizse U dönüşü yaptı bakalım şurada 3 hafta kaldı ya yamayacaklar ya da gerisini biliyorsunuz . Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş . Derslerine iyi çalıştıysa Microsoft çok iyi bir konferansla karşılaşabiliriz . İnşallah PS4 te olduğu gibi canlı etkinlik düzenler BSC

digimon52

3.5.2013 15:13:08

0
Sayin Talha Aynaci Bu arada Konfernsa gidicekmisiniz yoksa canli yayin yapmayi düsünüyormusunuz. bu siteden takip edmek cok isime gelir :) saygilar.

Sir Maximus is BACK

3.5.2013 14:12:19

0
quote:

Orijinalden alıntı: digimon52

bu yorumuna gülerim ,bende merak ediyorum ancak micro ne yapacak sonucda ve cok geride kaldi. söylenti haberleride yalanlamadi 2.ci el kisitlamasi ve mecburi internet bagalantisini gerekdigini. pc´deki gibi oyuna serial girecekler heral :) . eger söylenti yalancikar böyle bir sey yokder ise bunlari cok iyi olacak microsoftun. televisiyon reservesi ahh pardon yeni xbox.
Söylentiler ne yalanlandı,ne de doğrulandı! dikkat ettiyseniz. Ayrıca;2. el kısıtlamasının doğru olduğunu düşünelim;bu durumda Xbox oyunlarının diğer platforma çıkan oyunlar ile aynı fiyat etiketi ile mi satılacağını sanıyorsunuz? Eğer,2.el'e kısıtlama getirilirse;fiyatlarda da farklılık olacaktır.-ki aslında bu olumlu bir gelişme olarak bile değerlendirilebilir.-

digimon52

3.5.2013 13:50:10

0
quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

güldürdün la,MS Xbox Infinity'i duyurduğunda yüzünü görmek istiyorum.
bu yorumuna gülerim ,bende merak ediyorum ancak micro ne yapacak sonucda ve cok geride kaldi. söylenti haberleride yalanlamadi 2.ci el kisitlamasi ve mecburi internet bagalantisini gerekdigini. pc´deki gibi oyuna serial girecekler heral :) . eger söylenti yalancikar böyle bir sey yokder ise bunlari cok iyi olacak microsoftun. televisiyon reservesi ahh pardon yeni xbox.

Noctis_Strife

3.5.2013 13:33:34

0
Sony'nin konferansına siteler çökmesse iyidir, fena şekilde izdiham olacak, yabancı forumlar şimdiden uçmaya başlamış. Merakla bekliyoruz, yeni bir Final Fantasy'nin duyurululacağı söylenmişte geçenki etkinlikde. Gelsin hemen şu E3!

Hoid

3.5.2013 13:31:07

0
Microsoft'a güvenim tam SONY de iyi bastıryor helal olsun adamlara . Ben 21 Mayıs ta Microsfottan çok fazla şey bekliyorum . Hem SONY den geç duyuru yapıyor hem de hakkında çıkan konuşmalra bir yalanlama getirmiyor . Donanım ve exc konusunda üstün şeyler yapması şart yapamazsa işi kötü gözüküyor . Her ne kadar xbox ı ps den daha çok sevsem de iyi bir tantım yapamazlarsa pastadan büyük bir dilimi kaybederler. Akıllı düşünüp mantıklı şeyler yapmaları lazım tutupta ikinci ele yasak getirirse , sürekli internet olayı gelirse ( benim için sorun yok ) exc oyunlarda yenilik ve sayı olarak eşitlik ya da üstünlük sağlayamazsa donanım olarak PS4 den aşağı kalırsa üzülerek söylüyorum SONY alır başını gider...

Sir Maximus is BACK

3.5.2013 11:56:30

-3
quote:

Orijinalden alıntı: digimon52 subat´da bir etkinlik yapdi haziran´da yeni etkinlik yapacak cok iyi. E3´konferansinada katilir oh ne güzel. microsoft beklesin momos gibi.
güldürdün la,MS Xbox Infinity'i duyurduğunda yüzünü görmek istiyorum.

digimon52

3.5.2013 11:28:35

0
subat´da bir etkinlik yapdi haziran´da yeni etkinlik yapacak cok iyi. E3´konferansinada katilir oh ne güzel. microsoft beklesin momos gibi.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız