Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sonic Superstars için Çıkış Fragmanı Yayınlandı

 
 
SEGA tarafından oyunculara sunulacak Sonic Superstars'ın çıkış fragmanı yayınlandı. Yeni Sonic oyunu PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam ve Epic Games Store üzerinden) için çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
Klasik 2 boyutlu Sonic oyunu geliyor
 
 
 
Klasik 2 boyutlu Sonic karakteri yüksek hızlı aksiyon platform deneyimiyle beraber tekrar karşımıza geliyor. Northstar Adaları'nda maceraya atıldığımız oyunda Sonic, Tails, Knuckles ve Amy Rose olarak oynayabiliyor ve dinamik bir şekilde hareket edebiliyoruz. Oyunda saldırmak için yepyeni Zümrüt güçlerini de kullanabiliyoruz.
 
Daha önce hiç görülmemiş ortamlarda tek başınıza veya en fazla üç oyuncuyla beraber oynayabileceğiniz oyunda Dr. Eggman, Fang ve gizemli yeni bir düşmanın ortaya çıkmasına tanıklık ediyoruz. Ada içerisindeki düşman çeşitliliğini azaltmaya çalıştığımız yapım eğlenceli yapısıyla geliyor.
 
Oyunda ayrıca dünyanın dört bir yanındaki oyunculara meydan okuyabiliyorsunuz. Yepyeni Battle Mode'da ister yerel isterseniz çevrim içi olarak 8 kişiye kadar oyuncuyla yarışabiliyorsunuz. 
 
Çıkış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Sonic Colors Ultimate Sega Blind Squirrel Games nintendo switch ps4 xbox one pc
Marvel's Spider-Man 2 İnceleme: Nasıl Olmuş? Lies of P'den Büyük Başarı: Satışlar 1 Milyona Ulaştı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sonic Colors: Ultimate ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız