Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Smite'ın PC Hesabını Xbox One'a Taşıyabileceksiniz

 
    Geçtiğimiz günlerde Smite'ın Xbox One'a geleceği haberini sizlerle paylaşmıştık ve bununla birlikte de oyunun Xbox One için beta kayıtlarının başladığını belirtmiştik. Oyunu geliştiren Hi-Rez, Smite'ın PC hesaplarını Xbox One'a taşımamıza izin vereceğini de belirtti.

    Firmanın CEO'su Todd Harris, bu konuyla ilgili olarak IGN'e verdiği röportajda bazı açıklamalarda bulundu: "Bu soruya cevabımız bölgeden bölgeye değişiyor. Kuzey Amerika ve Avrupa için Microsoft ile beraber çalışacağız ve daha önceki oyun zamanlarınız ile satın aldığınız her şey için tek seferlik bir geçiş planı hazırlayacağız. Oyuncular hesap konusunda seçim yapabilecek. Yeni detayları da çok yakında sizlerle paylaşacağız" dedikten sonra oyuna en baştan başlamak zorunda kalmayacağımızı dile getirdi.

    Smite'ın Xbox One sürümündeki 2 dakikalık oynanış videosunu da aşağıdan izlebilirsiniz. Oyunun Beta kaydına da buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 PC MMO F2P Hi-Rez
Dying Light'ın Live-Action Tadındaki Parkur Videosu Yayınlandı Metal Gear Solid V'in Tavuk Görünümlü Şapkalarına Ait Ekran Görüntüleri Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

senjido

11.1.2015 18:26:45

0
Inuki stream ini bizzat izledim. Her hafta cok sayida oyun gonderilir. Her birini aciklamalarina gore tek tek izler. Bir cizelgesi ve sistemi var. top 5 e deger bulmadigi oyunlari word de yanini kirmizi ile isaretleyip ekrandaki kutuya nedenini yazar. Sari ile isaretledikleri daha sonra tekrar gozden gecirmesi gereken oyunlardir. Ondan daha etkileyici oyunlar varsa direk eler. Yesil kutu ile isaretledigi oyun bu hafta top 5 de yer alacaktir. Scylla ultilerini kolay kolay top 5 e almaz. aciklamasi yazilmamis iletileri izlemeden siler. Bana bronze 1 desin dedin de oyunu en son ne zaman oynamisim bak bakalim. Gecen sene biraktim dedim ilk mesajimda. 2014 ocak gibi son ranked macimi oynadim. Ardindan hesabi arkadasa biraktim smite in websitesinden simdi baktim sevensleepers mi ne bi klana sokmus. Kendisi de eylul ayindan sonra daha da girmemis.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

tizar

11.1.2015 18:00:45

0
quote:

Orijinalden alıntı: berkay1122

Nba daki top 5 de iyi degil o zaman cunku micheal jordan hazirlamiyor top 5 ler de silver bronze oyunlari var ust ligdekiler takmaz demen tamamen kedinin ulasamadigi mundara... lafini aklima getirdi. Top 5 deki oyuncularin nicklerini rank a yaz bak bakalim hangi ligdeler
başta sen bronze 1 desin. kardeş sen sanıyor musun ki inuki 100 lerce oynanış arasından en iyi 5 i seçiyor? şans eseri görebildiği bir kaç oyuna bakıp kendi fikirlerince aha bunu koyayım diyor iyi oynanışlar arada kaynarken kötü oyuncuların kötü oynanışları yayınlanıyor çoğu zaman. bu neye benziyor biliyor musun? amatör lig oyuncuları ile şampiyonlar ligi oyunlarının oynanışlarının harmanlandığı bir top5 e benziyor. amatördeki oyuncuya göre o oynanış ona iyi geliyor işte anlatabildim mi? aslında ortada çorbadan başka bir şey yok. bak şimdi sana bu son top5 den örnek vereyim. http://www.youtube.com/watch?v=7TtGFqopBco baştaki odini görüyor musun? o işte çorba oynanışlardan bir örnek low elo bir maç her iki tarafta aslında ne yaptığını bilmiyor. bu da garibim shield boom la 2, 3 kill almış çok iyi oynadığını sanıp inukiye yollamış şansa yayınlanmış. bu adam qualifiying diğer ranked maçlarına baktığında hep feedlediğini görürsün çünkü ne oyunu biliyor ne de tanrıları tıpkı seçilen oynanışında ki öldürdüğü newbie ler gibi daha oynadıkları tanrıyı ve karşıdaki tanrıyı bilmiyorlar build bilmiyorlar active kullanmayı zamanlamaları bilmiyorlar. işte bu adam gibiler 10 20 maç conquest mod oynamış feedin dibine vurmuş oyunu bilmeyenler top5 e girebiliyor iyi oyuncular bu yüzden takmıyor anlatabildim mi? sonraki oynanışta aphrodite oynadığı tanrıya map kontrolüne oldukça hakim iyi bir oyun çıkarmış tyr in low hp jungledan gelip hebo nun ultisinin vuracağı son anda ultisine davranması oynadığı karakterin kontrolüne ne denli hakim olduğunu gösteriyor. çünkü o oynanış yüksek elolu bir maçtan. daha gördüğüm bir çok rezalet oynanışlar var oyun içinde görsem u rock demem. iyi diyebileceklerim yok mu var en güzel örneklerinden bu apollonun oyunu gerçekten 1. sırayı hak eden çok az oynanıştan birisi. http://www.youtube.com/watch?v=mXzuCW6lQzY

senjido

11.1.2015 17:15:32

0
quote:

Orijinalden alıntı: tizar

top5 e girmekle iyi oyunculuğun ne alakası var? inuki izledikleri arasından göze hoş gelenleri sürekli yayınlıyor işte ki inuki zaten iyi bir oyuncu değil çoğu top5 videosunu haybeye hazırlıyor. top5 dekilerin %90 ı sıradan her gün gündelik karşılaşılan aksiyonlar aralarında çok nadir iyi oyunlar var onları da zaten her iyi oyuncu çoğu kez yaşamıştır. bronze silver rankılıların top5 leriyle iyi oyuncular ilgilenmez aynı adam gider sonraki oyun feedlemenin dibine vurur. o top5 videolarının çoğu düşük elolu maçlardan ibaret iyi oyuncular zaten uğraşıp inukiye video göndermez kanıtlanmaya ihtiyaçları yoktur. dota ile bu oyunu karşılaştırmak yanlış tp açısı bile başlı başına taktikleri değiştirmeye yeter. ben sana ne diyorum her oyunun casual modları var birde rank kasacağın modları premade maçları var ben 2 gündür yanlış turnuvayı izliyorum demek ki smite wc da hiç taktik göremedim.
Nba daki top 5 de iyi degil o zaman cunku micheal jordan hazirlamiyor top 5 ler de silver bronze oyunlari var ust ligdekiler takmaz demen tamamen kedi ulasamadigi cigere... lafini aklima getirdi. Top 5 deki oyuncularin nicklerini rank a yaz bak bakalim hangi ligdeler sana kolay gelsin ne diyim.

tizar

11.1.2015 16:57:27

0
quote:

Orijinalden alıntı: berkay1122 BerkayTR yi oyunu uzun suredir oynamis bircok turk bilir. Youtube'a Smite Top 5 Plays #31 yazarsan beni 3. sirada goreceksin. O zamana kadar smite da top 5 e girmis turk var miydi bilmiyorum. Moba da taktik sadece duvar arkasina saklanmak ya da rotasyondan ibaret degil. biraz dota 2 videolarini izlemeni tavsiye ediyorum. Smite buyuk olcude casual kesime hitap eden bir oyun. Moba oyunlarina alisiksan bunu bilmen gerekir. Bu ayrica oyunun kotu oldugu anlamina da gelmiyor. Illa ki bi seyin fanatigi olmak zorunda degilsiniz.
top5 e girmekle iyi oyunculuğun ne alakası var? inuki izledikleri arasından göze hoş gelenleri sürekli yayınlıyor işte ki inuki zaten iyi bir oyuncu değil çoğu top5 videosunu haybeye hazırlıyor. top5 dekilerin %90 ı sıradan her gün gündelik karşılaşılan aksiyonlar aralarında çok nadir iyi oyunlar var onları da zaten her iyi oyuncu çoğu kez yaşamıştır. bronze silver rankılıların top5 leriyle iyi oyuncular ilgilenmez aynı adam gider sonraki oyun feedlemenin dibine vurur. o top5 videolarının çoğu düşük elolu maçlardan ibaret iyi oyuncular zaten uğraşıp inukiye video göndermez kanıtlanmaya ihtiyaçları yoktur. dota ile bu oyunu karşılaştırmak yanlış tp açısı bile başlı başına taktikleri değiştirmeye yeter. ben sana ne diyorum her oyunun casual modları var birde rank kasacağın modları premade maçları var ben 2 gündür yanlış turnuvayı izliyorum demek ki smite wc da hiç taktik göremedim.

senjido

11.1.2015 14:19:44

0
BerkayTR yi oyunu uzun suredir oynamis bircok turk bilir. Youtube'a Smite Top 5 Plays #31 yazarsan beni 3. sirada goreceksin. O zamana kadar smite da top 5 e girmis turk var miydi bilmiyorum. Moba da taktik sadece duvar arkasina saklanmak ya da rotasyondan ibaret degil. biraz dota 2 videolarini izlemeni tavsiye ediyorum. Smite buyuk olcude casual kesime hitap eden bir oyun. Moba oyunlarina alisiksan bunu bilmen gerekir. Bu ayrica oyunun kotu oldugu anlamina da gelmiyor. Illa ki bi seyin fanatigi olmak zorunda degilsiniz.

tizar

10.1.2015 17:16:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: berkay1122 Gecen yil biraktigim oyun. 2012 yazindan beri oynuyordum. Daha sonra dota yi gorunce smite gozume basit gorunmeye basladi. Anladim ki oyun casual kesime hitap ediyormus. Taktiksel oynanis yok, derinlik yok, late game come back? Kesinlikle yok. Eglenmelik bi oyun.
he he yok oynayamadım desene şuna. bu oyuna casual demek cahilliktir oyunun tüm oyunlar gibi casual modları yok mu var bir de leagues sistemi var pro leagues var topla klanını gir bakalım taktik var mı yok mu görürsün.

WiiSmash

10.1.2015 01:34:41

0
taşıma mı yoksa cross save mi?

BlackSiders

9.1.2015 21:59:49

0
Bu oyun bir sene sonra türkiye de müthiş bir kitleye ulaşacak. Demedi demeyin.

BSC Misafiri

9.1.2015 21:48:20

0
Daha önce Microsft çoğu online oyunu Microsoft exclusive yapmıştı

Akasha_Ether

9.1.2015 18:56:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: drLightman PS4e de çıkarsa harika olur.
Çıkar diye tahmin ediyorum. Sonuçta PC'ye çıkmış bir online oyunun exclusive olmaya çalışması saçma olur. Amaçları olabildiğince çok oyuncuya ulaşmak olmalı

natrak

9.1.2015 18:38:52

-1
bu oyunda 30 fps olursa yuh derim :D

SenJi

9.1.2015 18:31:12

0
Mükemmel bir haber.Hi-rez pek bilinmesede oyuncuları önemseyen sayılı firmalardan.Oyunda beş kuruş harcamadan çok rahat özel oyun parası kazanabiliyorsunuz.Hatta gaem evolve ile anlaşma yapıp game evolvedeki puanlarla gem alımını sağladılar arada birde kampanya oluyor hesabı gemlerle dolduruyorsunuz.Birde şu var bu oyunda karakter skinleri felan maç sonucu kazandığınız oyun parasıylada alınabiliyor.Yani kısaca bu oyun piyadasaki gerçek anlamda freee to play olan sayılı oyunlardan.Umarım PS4'ede çıkar en azından pcde lol vb. insan sömüren oyunların iş yaptığı bir platformda değer görmemektense hak ettiği değeri konsol platformunda alır.

drLightman

9.1.2015 17:49:32

0
PS4e de çıkarsa harika olur.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Smite: The Game
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız