Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Slime Rancher Epic Games Store'da Ücretsiz

 
Slime Rancher PC oyuncuları için kısa bir süreliğine ücretsiz oldu.
 
İlgilenenler Epic Games Store üzerinden giriş yaparak oyunu ücretsiz olarak edinebilir ve ardından Epic Games Launcher aracılığıyla oyunu bilgisayarına indirebilir. Oyun 21 Mart tarihine kadar ücretsiz dağıtılacak.
 
Bir sonraki ücretsiz oyun da belli oldu. Oxenfree 21 Mart - 4 Nisan tarihleri arasında Epic Games Store'da ücretsiz olacak. 
 
Slime Rancher'ın Epic Games Store üzerindeki tanıtım yazısı:


Slime Rancher, sevimli, birinci şahıs tarafından oynanan ve kum havuzu etkisi olan bir deneyimdir. Dünya'ya binlerce ışık yılı uzaklıktaki "Uzak Uzak Diyarlar’da" bir yaşam için yola çıkmış genç bir çiftlik sahibi olan Beatrix LeBeau olarak oynayın.

Slime çiftçiliğinde siz büyük bir servet sahibi olmaya çalışırken her yeni gün, yeni zorluklar ve riskli fırsatlar sunar. Her amaca uygun vakum paketinizin ustalığıyla renkli slime’lar toplayın, ekin yetiştirin, kaynakları hasat edin ve yabani vahşi doğayı keşfe çıkın.

Monomi Park tarafından oluşturulmuştur. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Epic Games
NBA LIVE 19 EA Access'e Eklendi Electronic Arts Bu Yıl E3 Öncesinde Basın Konferansı Düzenlemeyecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmetalpertr

10.3.2019 01:05:04

0
oyun sitesi burası. Herkes birilerine laf sokma üstünlük kurma derdine düşmüş. Ha gayret neredeyse birileri birilerini linç etmek için uğraşıyor. Başka bir arkadaş da söyledi. Rahat olun relax olun. Burası bir oyun sitesi ve oyun zevktir. zevkler renkler değişir. Birinin sevdiğini diğeri sevmeyebilir.

mehmetalpertr

10.3.2019 00:49:27

0
quote:

Orjinalden alıntı: Sarohan Buldukça bunamak bu oluyor işte.
he.. peki.

Sarohan

9.3.2019 20:11:33

0
Buldukça bunamak bu oluyor işte.

mehmetalpertr

8.3.2019 15:13:42

0
quote:

Orjinalden alıntı: kollaps adamlar bedavadan oyun veriyor hala laf ediyorsunuz ya insanlar gerçekten doyumsuz. subnautica verdiler, slime rancher da fena bir oyun değil istek listemde vardı hatta keyifli bir oyun. 2a, 3a oyun bekliyorsan zor. onu anca paralı servisler yapar. ekleme: what remains of edith finch verdiler yahu 2017'nin en güzel oyunlarından biri olarak görülüyor.
what remains of edith finch bende vardı. Subnautica sevmedim.

kollaps

8.3.2019 12:42:22

+2
adamlar bedavadan oyun veriyor hala laf ediyorsunuz ya insanlar gerçekten doyumsuz. subnautica verdiler, slime rancher da fena bir oyun değil istek listemde vardı hatta keyifli bir oyun. 2a, 3a oyun bekliyorsan zor. onu anca paralı servisler yapar. ekleme: what remains of edith finch verdiler yahu 2017'nin en güzel oyunlarından biri olarak görülüyor.

BSC Misafiri

8.3.2019 11:03:15

+1
quote:

Orjinalden alıntı: mehmetalpertr ya böyle devamlı indie oyunlar vereceklerse hiç vermesinler daha iyi bence. Tamam, yani sonuçta ödeme yapılan XBL Gold yada PSN Plus gibi bir sistem değil bu. Ama bence daha iyi oyunlar verilebilir. Bir de Journey PC versiyonu gelecekti o ne zaman çıkacak acaba ?
daha iyi oyunlar?Bu zamana kadar verdikleri tüm oyunlar çok iyi oyunlar eğer bilmiyorsan google arama motoruna gir bir bak bu oyunlar neyin nesidir diye.İnsanlara da yaranılmıyor adamlar bedava oyun veriyorlar hiçbirşey istemeden.

mehmetalpertr

8.3.2019 00:58:23

0
ya böyle devamlı indie oyunlar vereceklerse hiç vermesinler daha iyi bence. Tamam, yani sonuçta ödeme yapılan XBL Gold yada PSN Plus gibi bir sistem değil bu. Ama bence daha iyi oyunlar verilebilir. Bir de Journey PC versiyonu gelecekti o ne zaman çıkacak acaba ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız