Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sleeping Dogs Limited Edition Playstore’da!


     Oyunseverler bu muhteşem aksiyon oyununu %25 indirim ve aylık 7TL’den başlayan taksit seçenekleri ile Playstore’dan indirebilecekler. Çin'in karanlık sokaklarında geçen, GTA benzeri bu macerada şiddetli çete savaşları, silahlı-silahsız dövüşler, dar sokaklarda araba ile kapışmalar oyuncuları bekliyor.
 
     Ürün Özellikleri:

     Canlılıkla dolup taşan, egzotik mekanları ve kalabalık caddelerinde dünyanın en güçlü ve tehlikeli suç organizasyonlarından biri olan Triad’ı saklayan, hareketli bir neon şehri olan Hong Kong’a hoş geldiniz.

     Bu açık dünyalı oyunda, Triad örgütünü içerden çökertmeye çalışan gizli bir polis olan Wei Shen rolünü üstleneceksiniz. Gerçek kimliğinizi açığa çıkarmadan vahşet dolu suç faaliyetlerine katılarak ve kendi değerinizi ispatlayarak organizasyonda yükselmek zorundasınız.

     Polis armanıza olan sadakatiniz ve Triad koduna olan bağlılığınız arasında kalacak, doğruluk, sadakat ve onu kavramları arasındaki çizgiler gittikçe keskinliğini kaybederken siz de her şeyinizi riske atacaksınız.

     Anahtar Özellikler:

• Her hareketinizin kimliğinizi açığa çıkarabilecek bir risk olduğu yüksek tansiyona sahip bir suç dünyasında geçen yetişkin ve acımasız bir gizli polis draması.

• Vahşet dolu saldırılar, yoğun silahlı çatışmalar ve ölümcül dövüş sanatlarının bir karışımıyla körüklenen patlayıcı aksiyon.

• Destansı yüksek hızda kovalamacalar: Hong Kong’un dar sokaklarında bir yandan silahınızı ateşlerken bir yandan da çılgınca araba sürecek, diğer arabalara vuracak ve sokakları birbirine katacaksınız.

• Hong Kong sizin oyun alanınız: Yasadışı yarışlara girin, horoz dövüşlerinde bahis oynayın, veya karakokeye gidin! Şehrin birçok çeşitli bölgesini keşfetmek için sayısız yol var.

     Limited Edition Özel İçerikleri:

1: 'Georges St-Pierre (GSP)' İçeriği
• GSP’s imza hareketi "uçan yumruk"
• Tişört, baş bandı ve şort içeren özel GSP kıyafeti
• GSP kıyafeti “uçan yumruk” hareketini kazandırır, tutma ve fırlatma hareketlerinin hasarını arttırır.
2: 'Police Protection' İçeriği
• Özel "Yüksek Hız" Görevi
• Özel HK Polis SWAT Kıyafeti
• Özel saldırı tüfeği
• Özel SWAT Polis Aracı

     Oyunun PlayStore sayfasına buradan göz atabilirsiniz.
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
True Crime: Hong Kong Sleeping Dogs Square Enix United Front Games
ZombiU'da Çevrimiçi Topluluk ve Mesajlaşma Olacak Black Ops 2 Wii U'ya da Gelecek mi?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

dundboy

23.8.2012 13:53:40

0
Harika bir oyuna benziyor. Aksiyon tarzı oyunları hep sevmişimdir zaten.

G|mR.seRGen

19.8.2012 09:55:42

0
Bende PSN zannetttim :)

BERATTAN

19.8.2012 07:29:48

0
oyunu xbox360 ta bir saat oynadım bir baktım ki bir bölümde ellime tabanca geciyor biraz oynadıktan sonra hemen xbox kolunu yavaşca yere bırakıp fişi çektim:)sonra dedimki ben konsolda silahlı oyun oynayamam pc için 3 gün beklerimd edim velhasıl steam de gözüme phalıya geldi sonra playstoreye baktım oda 80 tl pahalı geldi sonra gittigidiyor com a girdim nuclear diye bir arkdastan 38 tl cdkey aldım steamden aktif edip oyunu indirdim yapımcı şirket söylüyordu pc de grafikler daha güzel olcak diye gercektende baya fark var xboxta araba sürüşü kötüydü pc de bunu baya düzelmişler dövüş sistemi oynanabilirlik zaten muhteşem almak isteyen hiç düşünmesin alsın derim ben dediğim şekilde cdkey aldım sizde bi şekilde alın işte

BSC Misafiri

19.8.2012 02:39:18

0
hocam psn strore ne zman gelr

Emirhano99

18.8.2012 23:38:50

0
ben playstore a bügün üye oldum ve oyun aldım mount blade warbandın ek paketi napolyon savaşları alması kolay ve zevkli fazla çeşit yok doğru ama istediğiniz oyunu bulabilirsiniz ayrıca şu anki güncel oyunların bir çoğu var. ve ayrıca ttnet liyseniz her oyuna ayrıca indirim alıyosunuz telefonla da alabilirsiniz sms yoluyla ben bu oyunu almayı düşünüyorum zaten kutuluya görede aralarında fark var .

Portraitclub

18.8.2012 18:47:47

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri playstore nasıl bi yar arkadaşlar oyun almayı düşünüyorum yorumlara bakıyorum bazıları çok kötü diyor bazılari süper
dostum plastore güzel biryer ben aldım crysis 2 sorun çıkmadı ama çeşit az tek sıkıntı bu almanı öneririm öneride bulunmak lazım ttnet'e çıkacak yeni oyunları eklemisi konusunda oyun almanı öneririm bende sorun çıkmadı

BSC Misafiri

18.8.2012 18:41:45

0
MW3 ün de dlc çıkmış pedere nasıl söylicem indirceğimi kredi kartı lazım

BSC Misafiri

18.8.2012 18:30:06

0
playstore nasıl bi yar arkadaşlar oyun almayı düşünüyorum yorumlara bakıyorum bazıları çok kötü diyor bazılari süper

BSC Misafiri

18.8.2012 18:20:20

-1
Oyun super bn oyunu aldım ve karsısından kalkamıyorum ...Sürüş hassiseyiti super sanki forza oynuyormusum gibi ...Hikaye inanılmaz şekilde sizi oyuna bağlıyor...Dovüs sistemine ise muhteşemmmm !!! Batman gibi bir dovus mekaniği var ....Herkese tasiye kesinlikle oyunu oynayın...bolumsonucanavarın dan da incelemeyi bekliyorum

BSC Misafiri

18.8.2012 18:04:32

0
TTnet nasıl bir profesyonellik dışı yazım yapmışsa öyle: Oyunun açıklamasında "GTA benzeri" yazmışlar. Bu nedir ya, mahkemeye versen direkt kazanırsın. Başka oyunun ismini resmi satışta kullanmak.

dvoca

18.8.2012 16:40:53

+1
Oyunu aylar önce ön siparişle almıştım. Çıkışından 2 gün sonra bağıra çağıra Key i yolladılar....

Gny*

18.8.2012 16:08:37

0
Playstation Store'a gelmiş sandım bir anda bir heyecan kapladı beni. :(

Mr.Bigby

18.8.2012 15:30:12

+1
Playstore a gelmis de ne oluyor biz ön sipariş yaptık keyimizi göndermediler.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sleeping Dogs
+ TAKİBE
AL
83 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız