Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Skyrim'in Orta Dünya Moduna Warner Bros Engeli


    Geçtiğimiz senenin en başarılı oyunlarından The Elder Scrolls V: Skyrim, PC üzerine mod desteğine de sahip. Şimdiye kadar hem görsel açıdan, hem de yaratıcılık açısından birbirinden güzel modları gördüğümüz oyun adına büyük firmalardan bir engel çıktı.
 
    Bağımsız bir yapımcı tarafından herhangi bir kar gözetilmeksizin başlatılan Middle Earth Role Playing isimli Lord of The Rings temasını konu alan Skyrim moduna Warner Bros engeli gözüktü. Bugün gelen bilgiye göre MERP yapımcı ekibine Warner Bros, bir mail aracılığıyla ulaşmış ve projenin iptalini istemiş. Hali hazırda onlarca Lord of The Rings modunun yer aldığı Skyrim evreninde tutunmaya çalışan MERP ekibi ise bu durum karşısında gelen iptal mailine istenilen şekilde yanıt vermiş. 
 
    Daha önce Oblivion'da da böyle bir mod girişiminde bulunan ekibin çalışması başarıyla çıkmıştı. Fakat Skyrim'in MERP modu, henüz bitirilemeden iptal edildi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DSO Gaming The Elder Scrolls V Skyrim Elder Scrolls 5 Skyrim Bethesda 2K Games RPG
MGR: Rising'ten PAX Görselleri Professor Layton and the Miracle Mask Çıkış Tarihi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Ambarad

18.12.2012 01:24:18

0
Tolkien'in mirasçıları, Warner Bros'a 'Tolkien'in yarattığı dünyayı ticari meta haline getirmek' gerekçesiyle dava açtı. Biraz geç oldu ama haberi şimdi öğrendim. Warner Bros'un Orta Dünya'nın telif haklarını aldığından beri tek yaptığı; bu dünya üzerinden para kazanmak oldu ve hala devam ediyor. WB Games'in çıkardığı elle tutulmayan oyunlardan da bunu anlayabilirsiniz.

iamburak

2.9.2012 12:42:49

-2
Skyrim tarzında bir LOTR oyunu hayalimin oyunuydu keşke iptal edilmeseydi Umarım ilerde Bethesda LOTR evrenine el atar.

Wayward Son

31.8.2012 08:46:49

-1
EA'in herhalde açık dünya tarzında bir LOTR projesi var ki; Skyrim gibi bir oyuna çıkacak LOTR modundan tırsıyor.

brownstorm

31.8.2012 03:44:46

+1
quote:

Orijinalden alıntı: waltran hah warner kendisi kaliteli oyun yapamıyor/yapmıyor para harcamamak için. güzel birşeyler yapmak isteyen kişileri durduruyor insanlar iyisini görürse benim yaptıklarımı almaz diye. yaptığınıda almam bu saatten sonra mod yasaklamak nedir yahu! iyi o zaman evimizde legolasın çizimini yapıp arkadaşımıza hediye etmek istiyorsak onuda yapmayalım!
Nasıl ettin hoca yapıştırır mı? Durmuş Cevabı! 'ya-pa-maz-sné-sné-sné!'

Zebercet

31.8.2012 01:07:25

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri hobbiton web sitenin kurucusuyum, warner bross dağımtıcılığını üstlendiği için kimseye göz açtırmıyor hatta warner bross bir çok video yapımında sıkıntı yaşadık sürekli engellediler. Ama böyle aç gözlü bir şirket gerçek tolkien hayranlarını durdurmaya yetemez. saygılar.
güldürdün

BSC Misafiri

31.8.2012 01:01:17

0
hobbiton web sitenin kurucusuyum, warner bross dağımtıcılığını üstlendiği için kimseye göz açtırmıyor hatta warner bross bir çok video yapımında sıkıntı yaşadık sürekli engellediler. Ama böyle aç gözlü bir şirket gerçek tolkien hayranlarını durdurmaya yetemez. saygılar.

waltran

30.8.2012 23:45:26

0
hah warner kendisi kaliteli oyun yapamıyor/yapmıyor para harcamamak için. güzel birşeyler yapmak isteyen kişileri durduruyor insanlar iyisini görürse benim yaptıklarımı almaz diye. yaptığınıda almam bu saatten sonra mod yasaklamak nedir yahu! iyi o zaman evimizde legolasın çizimini yapıp arkadaşımıza hediye etmek istiyorsak onuda yapmayalım!

MegaWolt38

30.8.2012 23:08:40

+2
Haber içeriğinde hata var. Middle East Role Playing değil, Middle EARTH Role Playing olması lazım :)

Captaincrusher

30.8.2012 22:43:03

0
Valla tek bir mail ile o kadar uğraşı çöpe atmazlar sanki. ambalajını değiştirirler öyle sunarlar bence.

maniague

30.8.2012 22:31:25

+4
gelde sövme şu varnerbıros dallamalarına. fakir düşecekler bu mod çıkarsa sanki aç herifler. mount and blade'e last days of the third age diye bir mod çıkmıştı. buglarla dolu olmasına ve 15 dakikada bir atmasına rağmen serinin bir hayranı olarak zevkle oynadım, çok sevdim. şimdi skyrim kalitesinde LOTR temalı bir oyunu düşününce; heriflerin alacağımız 3 kuruşluk zevke ne denli hain bir taş koyduğunu daha iyi anlıyorum.

AutumnRain

30.8.2012 22:04:56

+1
apple mod: on

HolyDemiJohn

30.8.2012 22:01:52

+1
o zaman kendileri adam gibi oyun yapsınlar da görelim bu güne kadar orta dünyaya yakışan kaç tane oyun çıkarabildiler bence skyrim in oyun dinamikleriyle harika bi oyun ortaya çıkabilirdi pes mod: on ben mod yapımcılarının yerinde olsam bi iki yer ismini değiştirir aynen devam ederim pes mod: off

Zebercet

30.8.2012 21:48:31

0
üzücü olsa ne olacak yani,bu firmalarda iş olsun
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls V: Skyrim ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
156 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız