Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Skyrim'in 1.4 Güncellemesi Yarın Xbox 360'ta

Dragonborn bu nesle damgasını vurdu

     The Elder Scrolls V: Skyrim'i hala bitirmeyen çok sayıda oyuncu olduğuna eminim. Oyunun senaryo modunu bitirsek bile yine dev bir dünyada farklı maceralara atılmamız oyunun sürekli güncel kalmasını sağlıyor. Zaten ek paketlerle Skyrim'de başka maceralara da atılacağımıza eminiz.
 
     Bethesda ek paketler çıkmadan ana oyunu güncellemeye ve daha sorunsuz bir eğlence sunmak için çabalamaya devam ediyor. Oyunun 1.4 yaması yarın Xbox 360 için yayınlanacak. Böylece çok sayıda hata da ortadan kalkmış olacak.
 
      Bu yamanın Playstation 3 için ne zaman piyasaya çıkacağı ise henüz kesinleşmedi. Yine de bu ay içinde PS3 güncellemesinin de çıkacağını düşünüyoruz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 The Elder Scrolls V Skyrim Elder Scrolls 5 Skyrim Bethesda 2K Games RPG
Epic Mickey 2 için Wii U Desteği Gelebilir Square Enix, Rebellion Overdrive Markasını Aldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mersinaki

9.2.2012 20:54:28

0
Söz konusu bile olacağını zannetmiyorum.Bu arada Creation Kit çıktı ve oyunun çevirisine başlanacaktır.Bethesdaturk bu konuda ekip topluyor.Biliyorsunuz oyunçeviri ekibi bu oyunu çevirmeyi bıraktı.Keşke ortak bir çalışma yapabilseler (kitaplar hariç) beklediğimizden daha kısa sürede çevirisi yapılmış olur böylece ve bu türe yabancı kalmış birçok Türk oyuncusu için müthiş bir gelişme olacağına eminim.Çünkü skyrim bunu hakediyor. Lütfen oyun türüne hakim olan yada bu oyunu oynayan yada ingilizce seviyesi iyi olan kişiler Bethesdaturk ekibine katılıp böyle bir çalışmanın içinde olarak oyunu oynayacak yüzler belki binlerce kişinin takdirini ve teşekkürlerini alırlar.

BSC Misafiri

9.2.2012 14:40:24

-1
Peki aktif oyunları da etkiliyor mu yoksa yeniden başlamamız mı gerekicek bu yamayı aktif hale getirmek için?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls V: Skyrim ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
156 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız