Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Skyrim'e Steam İndirimi ve Ücretsiz PC DLC'si


     The Elder Scrolls V: Skyrim'in uzun süredir beklenilen Creation Kit'i yani mod araçları, bugün itibariyle çıktı. Bunun üzerine Bethesda, Steam'den Skyrim'in PC oyuncularına özel jestler geldi.
 
     İlk olarak Bethesda, bu hafta boyunca The Elder Scrolls V: Skyrim'i %33 indirimle Steam'den satışa sundu. Ek olarak bu hafta boyunca indirime giren oyun sadece Skyrim değil. The Elder Scrolls serisinin üçüncü ve dördüncü oyunları Morrowind ve Oblivion da, indirim haftasında %50 daha az fiyata satılıyor.
 
     İndirimlerin haricinde Bethesda, daha önce haberini verdiği PC sürprizini de ortaya çıkardı. Skyrim'in mod araçlarıyla birlikte ekip, oyunun ilk DLC'sini de ücretsiz olarak PC'lere özel sundu. Skyrim: High Resolution Texture Pack ismindeki bu DLC, isimden de anlaşılacağı üzere daha detaylı grafikler sunuyor. Eh tabi, daha detaylı grafikler de daha güçlü sistem istiyor...
 
     DLC'nin Steam sayfasına buradan, indirimlerin sayfasına da buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
The Elder Scrolls V Skyrim Elder Scrolls 5 Skyrim Bethesda 2K Games RPG
Skyrim, Creation Kit İçin Eğitim Videosu Uncharted 3'ün Yeni DLC'sinde Kötü Adam Olun
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

AloneAssassin

8.2.2012 13:33:41

0
%33 iyi bir oran gerçektende

oyuncu11790

8.2.2012 10:45:20

0
oyunu ilk defa oynayan için hem içeriği hem dili korkutuyor bazı oyuncuları ama sıkıntı yapacak bir durum yok arkadaşlar kafanızın karıştığı yerde çeviri yaparsınız bir şekilde ama öyle durumlar çok fazla olmuyor bazı görevlerde...oyunu almakta kararsız durumdaysanız alın pişman olmazsınız...baya oyunu satan benmiş gibi anlatmışım :) iyi oyunlar

big daddy kunteper

7.2.2012 23:42:28

0
ilkokul, lise ve üniversitede ingilizcenin zorunlu olarak okutulmasını geçtim, en dandik şirkete bile gidip bir iş başvurusu yaptığınızda direk ingilizce bildiğiniz varsayılarak onun haricinde bildiğiniz diller soruluyor. günlük hayatta sürekli karşımıza çıkmasına hiç değinmiyorum bile. bırakın lise mezununu ilkokul okumuş bir adam bile eline ufacık bir sözlük alıp, birkaç kelimenin anlamına bakarak şu oyunu rahatça oynayabilir. incelemenin altında da çok yorum vardı ingilizce bilmek lazım oynayamam diye. bunu diyebiliyorsanız ya hiç okula gitmediniz yada beyniniz yok. konsollar yüzünden içine edilmiş olsa da son yılların en mükemmel oyunu karşınızda.napıcaksınız türkçesini. oturun çatır çatır oynayın.

blank42

7.2.2012 22:20:18

0
Steamın yılbaşında dağıttığı kuponlarla iyi fiyata iner :) Alacak kullanıcılar biraz araştırsın. Türkçe olsa düşünmeden alırdım :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls V: Skyrim ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
156 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız