Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Skyrim DLC'lerinin PS3 Sorunu Devam Ediyor


    The Elder Scrolls V: Skyrim'in Dawnguard'la başlayan PS3 problemleri Hearthfire DLC'sine de sıçramış gözüküyor. Bethesda'nın açıklamasına göre oyunun PS3'te yaşanan teknik sorunları devam ediyor.
 
    Geçtiğimiz gün itibariyle ikinci DLC'yi X360'tan sonra PC'ye de sunan ekip, PS3 konusunda oyuncuların karşısına yeniden eli boş gitti. Konuyla ilgili Twitter'dan açıklama yapan pazarlamadan sorumlu isim Pete Hines, "Halen çalışmalar yapıyoruz fakat yine de istediğimiz performansı elde edemedik. Bu konuda birini veya birşeyi asla suçlamadık. Sorun bizim sorunumuz, çözümünü de biz yapacağız. Gelişmelerden sizi haberdar edeceğiz." sözlerini söyledi.
 
Yani beklemeye devam..

Bu haberin bağlantısı
URL
The Elder Scrolls V Skyrim Elder Scrolls 5 Skyrim Bethesda 2K Games RPG
Steam'den THQ Oyunlarına Büyük İndirim Fifa 13'te Haftanın Golleri (05 Ekim)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.10.2012 00:57:50

+1
Sorun tamamen yapımcıya ait. PS3'e birton DLC çıktı, diğer firmalar sorunsuz yaptı. Bethesda ile Microsoft arasında da anlaşma var zaten.

cengizhan1903

5.10.2012 22:17:50

0
ps3 candır ama bazı konularda Sony cidden küfür ediyorum

aykut291

5.10.2012 21:59:13

0
Sony İnşallah ps3 den Ders alıp ps4 Yapımcıların daha rahat Oyun Hazırlayabileceği bir sistem yapar. Nugth Dog,Santa Monica ve bazı Frimalar hariç hepsi Ps3 Oyun Yapmakta Problemliler...

BlackBeasT

5.10.2012 19:18:59

0
Adam PS3'de performans problemi diyor.Biride çıkıp OpenGL sorunudur demiyor. DirectX'den OpenGL port edince api uyuşmalığı var demek ki ... NotunDipi: (-) veren cahil önce 1 araştır Google yaz ( Skyrim Ps3 opengl ) ha yazamıyorsan olur ya özürlüsündür onuda düşündüm aşağıda bulunan linke click http://lmgtfy.com/?q=Skyrim+PS3+Opengl

brownstorm

5.10.2012 19:05:14

-1

ChronoGear

5.10.2012 19:03:50

+1
Azicik kafanizi calistirin arkadaslar. Orjinal Skyrim PS3`de yok mu? Bu DLC farkli oyun motoru ile mi yapildi? Ayni oyun motoru uzerine icerik eklemesi degil mi? Ne grafik gelisimi var ne ses ne animasyon ne yapay zeka! Yani Skyrim zaten PS3`de sorunsuz calismiyor mu. Orjinal Skyrim ustunden calisan bir oyun modunu yani eklentiyi PS3`de calistirirken sorun yasiyoruz diyorsan iki ihtimal vardir. Ya gercekten bilemedigimiz bir sorun olusmustur ve yapimi zaman aliyordur ki bu ekip oyunu yapan ekip oldugu icin dusuk ihtimal. Ya da para konusunda Sony ile anlasilamamistir. Bunlarin disinda akla gelen pek birsey yok. Belki arkadasimizin dedigi gibi bir GOTY surumu hazirlaniyor olabilir tum icerikleri kapsayan. Zaten adamlar ustune basa basa soylemis. SORUN BIZDEN KAYNAKLI BIZIM SORUNUMUZ diye. Yanlis anlasilmalari onlemek icin. Ama sorun aslinda kucuk cunku buyuk bir sorun olsaydi bu kadar zaman ve para kaybetmezler projeyi iptal ederlerdi. Tahminim bir GOTY ya da ozel versiyon ile PS3 icin yayinlanacak bunun ugrasindalar.

Rylets

5.10.2012 18:24:11

0
Şimdi biri çıkacak diyecek Microsoft para verdi diye !.Ben direk sözlerini kesmek istiyorm.Ps3 ile xboxın yapısı farklı ve genelde xbox ve pcye çıkmış bir seriden bahsediyoruz.Bence buna GOTY sürümü çıkaracaklar ve mass effectteki gibi her eşyi içerecek
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls V: Skyrim ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
156 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız