Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Skyrim DLC'leri Önce Xbox 360'ta, Plan Değişmedi

 
    Bethesda, daha önce The Elder Scrolls V: Skyrim'in DLC'lerinin (İndirilebilir içerik) ilk olarak Xbox 360 için yayınlanacağını duyurmuştu. Peki bu planda herhangi bir değişiklik var mı? Alınan bilgilere göre "Hayır". Microsoft ve Bethesda arasındaki özel anlaşma sayesinde Xbox 360 kullanıcıları PC ve PS3 sahiplerinden tam 30 gün önce Skyrim içeriklerine kavuşabilecekler.
 
    Microsoft'un buna benzer bir anlaşmayı Activision ile yaptığını biliyoruz. Tüm Call of Duty oyunlarının DLC'leri de Xbox 360'a diğer platformlara nazaran 1 ay önce çıkıyor.  Skyrim için ilk DLC'nin ne olacağını şimdilik bilmiyoruz fakat bu her ne olursa olsun öncelik Xbox 360 kullanıcılarında.
  
    The Elder Scrolls V: Skyrim, Xbox 360, PS3 ve PC için çıkışını yaptı ve %95'lik Metacritic skoruyla büyük bir ilgi topluyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Destructoid dlc The Elder Scrolls V Skyrim Elder Scrolls 5 Skyrim Bethesda 2K Games RPG
Ubisoft'dan Yeni Domain Adresleri Skyrim'in PC İçin Hile Listesi Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mgsmus

12.11.2011 10:20:51

0
Birisi Dark Souls için karakter hareketleri kesik, adamlar robot gibi demişti. Sonra Skyrim GOTY filan. Aslında haftaya alacaktım ama neyse deyip gittim Skyrim'in PS3 sürümünü aldım. Adamlara vurduğum zaman kılıç adamın içinden geçiyor adam tepki vermeden saldırmaya devam ediyor, enerjisi azalıyor. En azından Dark Souls'daki gibi darbe alınca bi ah! deyip silkelenmeyi koysalarmış. Bir düşman bana koşuyordu, okla kafasından vurdum banamısın demeden kafayı bile oynatmadan alnının ortasında okla bana koşmaya devam etti. Savaş hissi yok yani. DLC'den önce keşke şu dövüşe bi el atsalar. Oyun çok güzel halbuki.

Odesca

12.11.2011 02:48:17

0
Şimdiye kadar hiç DLC almamış biri olarak Skyrim'in DLC'sini gözüm kapalı alıcam.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls V: Skyrim ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
156 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız