Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Skull & Bones ESRB Tarafından Derecelendirildi

 
 
Ubisoft tarafından İlk olarak E3 2017'de duyurulan korsan temalı açık dünya oyunu Skull & Bones ESRB (Eğlence Yazılımı Derecelendirme Kurulu) tarafından derecelendirildi. Oyun daha önce Brezilya ve Avustralya da dahil olmak üzere dünyanın birçok bölgesinde derecelendirilmişti. Bu da derecelendirilmelerin doğruluğunu kanıtlar nitelikte.
 
ESRB web sitesinde oyunun PC, PlayStation 5, Stadia ve Xbox Series platformlarına geleceği belirtiliyor. Bunun yanı sıra oyun hakkında şu ifadeler yer alıyor: "Skull & Bones, oyuncuları bir korsan kaptan olma yolculuğuna davet ediyor. Oyunculara burada gemi kazası geçirmiş bir serseri rolünü üstleniyor. Oyun deniz savaşı ve aksiyon öğelerini bünyesinde barındırıyor.. Oyuncular görevleri tamamladıkça yeni yerleşim yerlerini keşfedebiliyor ve deniz savaşlarına doğrudan girebiliyor.
 
Birinci şahıs bakış açısı ile oyuncular değerli ganimetler elde etmek için mürettebatlarına emir verebiliyor. Giriştiğiniz deniz savaşlarında top atma emri vererek rakiplerinizi alt edebiliyorsunuz.
 
Yerleşim yerlerinde birçok NPC bulunuyor. Bu NPC'ler ile etkileşime geçebiliyorsunuz."
 
Öte yandan geçtiğimiz saatlerde yeni bir söylenti ortaya çıktı. Bu söylentiye göre Ubisoft, oyunun çıkış tarihini önümüzdeki ay resmi olarak duyuracak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer Skull & Bones Ubisoft
PlayStation Plus Temmuz Ayı Ücretsiz Oyunları Sızdırıldı The Quarry'de Oynanabilir 9 Karakter

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Skull & Bones
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız