Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Size Özel Bir Wildstar Deneyimi


     Wildstar için yayınlanan yeni yapımcı videosunda, oyunda kişiselleştirmenin ne kadar ileri gidebildiğini göreceksiniz. Oyunda görüntü amaçlı kişiselleştirmeler dışında, karakterinizin sınıfını ve oynayış şeklinizi etkileyecek kişiselleştirme seçenekleri de bulunacak.
 
      Karakteriniz için yapabileceğiniz görüntü kişiselleştirmeleri, kıyafetinizin nasıl görüneceğini, silahınızın şekli ve rengini seçmenizi sağlıyor. Peki ya binekleriniz? Kafalarına bir kase ramen bile koyabiliyorsunuz. Ya da hoverboard kullanmayı tercih edenler ama kaykaydan çok mini bir uzay gemisi gibi gözükmesini isteyenler bunu yapabilecekler.
 
     Karakterinizin oynanışı için de kişiselleştirme seçenekleri mevcut. Oyun bu konuda biraz daha esneklik sağlamak istemiş. Karakterinizin yeteneklerini nerede isterseniz değiştirebileceksiniz. Karakter dövüşte olmadığı sürece bu değişimi yapabilecek. O sırada daha saldırgan bir takıma ihtiyacınız mı var? Herhangi bir eğitmen aramaya gerek kalmadan yeteneklerinizi değiştirebileceksiniz. Ayrıca bazı yeteneklerin üst seviyeleri açıldıkça farklı kullanım seçenekleri olacak. Bu sayede aynı yeteneğe sahip iki oyuncu farklı etkiler gösterebilecek. Ayrıca savunma, saldırı ve destek ağaçlarının üçünde de yeteri kadar ilerlerseniz özel hybird yeteneklerini de açma şansınız var.
 
     Ev sistemini unutmamak gerekiyor. 14. seviyeye ulaşan karakteriniz gerekli görevi yerine getirdiğinde bir ev sahibi oluyor. Bu eve istediğiniz yerden ışınlanabiliyorsunuz. Tabi ki evinizi de istediğiniz gibi kişiselleştirme şansınız var. Ayrıca her karakterin ayrı bir evi olacak. Yani iki farklı karakterinizle iki farklı ev yapabilirsiniz. Evinizin içinde sadece görsel işlevi olan eşyaların yanı sıra, mini oyunlar, meslek araçları ve atölyeleri gibi kullanışlı eşyalar da bulunacak.
 
     Elder Scrolls Online ile birlikte bu yılın en çok beklenilen online oyunlarından birisi olan Wildstar için yayınlanan yapımcının günlüğü videosunu izlemeyi unutmayın.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Joystiq Wildstar NCsoft Carbine Studios MMO MMORPG Uzay PC
Microsoft: PS3'ünü Getir Xbox One'ı 100$ Ucuza Al! Injustice'ın Mobil Sürümünde İşler İyi Gidiyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

FERFEROS

30.1.2014 21:18:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: EmreD34 2.WoW mı geliyor yoksa :O
Bazı eski WoW oynayan arkadaşlar yeni WoW olarak nitelendiriyor bu oyunu. Tabi WoW'u Blizzard'dan başka kimse tahtından edemez. Bende çıkışını sabırsızlıkla bekliyorum.

BSC Misafiri

30.1.2014 20:29:54

0
bu oyun şuanda gamerlar tarafından çok umursanmasada bence çok güzel bi başarı elde edecek. wowu hiç bir oyun tahtından edemez ancak yapımcılar işi aç gözlülüğe dökmediği sürece bu oyunun sabit bir kitlesi olacak. çıkışını sabırsızlıkla beliyorum

EmreD34

30.1.2014 19:22:44

0
2.WoW mı geliyor yoksa :O
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wildstar
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız