Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sıra Tabanlı Strateji Oyunu Pendragon 22 Eylül'de PC için Çıkacak

 
80 Days ve Heaven's Vault'un yaratıcılarından yeni hikaye odaklı sıra tabanlı strateji oyunu Pendragon için çıkış tarihi verildi.

22 Eylül'de PC (Steam & GOG) için çıkacak.
 
Oyun hakkında:
 

Pendragon yapmış olduğunuz her bir hamlenin hikayeye yön verdiği ve hikayedeki her bir değişikliğin yeni oynanış olanakları sunduğu bir sıra tabanlı strateji oyunu.

Britanya mitolojisindeki Camelot kralı Kral Arthur dönemini konu alan Pendragon'da vahşi yaratıklara, acımasız haydutlara ve Sir Mordred'ın kara şövalyelerine karşı savaşacaksınız. Pozisyon almanın büyük önem taşıdığı oyunda kayıplar yaşamak kaçınılmaz ve her hamle hikayeyi kalıcı olarak şekillendirecek.

Maceranıza öncülük etmesi için bir lider seçmeniz gerekecek. Morgana le Fay güvenilmez, Queen Guinevere kendi hatalarıyla lanetlenmiş ve Sir Gawaine de genellikle sarhoş. Sevgi, şüphe, intikam, fedakarlık ve cinayet olacak. Bu dünyada hiç kimse güvenilir değil, lideriniz bile.  

 
Oynanış fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
Pendragon inkle sıra tabanlı strateji oyunu
PlayStation Now'a Resident Evil 7: biohazard, Final Fantasy XV, WWE 2K19 ve Observation Eklendi Ubisoft Forward Etkinliği 10 Eylül'de Düzenlenecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pendragon
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız