Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sinner: Sacrifice for Redemption Steam'e 19 Şubat'ta Geliyor

 
Yayıncı Another Indie ve geliştirici Dark Star Game Studios, Souls serisinden esinlenen zorlayıcı aksiyon rol yapma oyunu Sinner: Sacrifice for Redemption'ın 19 Şubat'ta Steam'e geleceğini duyurdu.

19 Şubat'ta ayrıca PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC'de Discord versiyonlarına New Game+ modu, yeni boss'lar ve yeni silahlar eklenecek.
 

Yalnız savaşçı bir sahilde duruyor, zihni bulutlu, geçmişi unutulmuş fakat durdurulamaz bir güç onu ayakta tutuyor, ismi Adam, Günahlarından dolayı suçlu, bu mekana gizli ve ürkütücü güçler tarafından getirildi. Cavanis Krallığından geldi. Kurtuluş için umutsuz bir arayış içinde bir çok zorlukla yüzleşecek.
 
Yıkıcı bir krallığın derinliklerinden doğdu ve gittikçe güçlenen şeytani boss'ları yenme görevini üstlendi.
 
Günah boss'larıyla karşılaşmadan önce kendi özelliklerizi iyi belirleyin. Gotik anime stili ve Korku hikayeleri ile Klasik boss savaşları ve modern skill-based aksiyon RPG'lerinden ilham alındı. Sinner heyecan verici, iç ürpertici, kendinizi zorlamanızı gerektirecek bir deneyim.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Sinner: Sacrifice for Redemption Dark Star Game Studios Dark Souls
Marvel's Spider-Man'e ‘Bombastic Bag Man’ ve ‘Future Foundation’ Kostümleri Eklendi Resident Evil 2'ye ‘The Ghost Survivors’ Modu 15 Şubat'ta Eklenecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sinner: Sacrifice for Redemption
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız