Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil 2'ye ‘The Ghost Survivors’ Modu 15 Şubat'ta Eklenecek

 
Capcom, Resident Evil 2 remake'e “The Ghost Survivors” adlı yeni oyun modunun 15 Şubat tarihinde ücretsiz bir güncelleme ile ekleneceğini duyurdu.

Bu modda oyuncular Robert Kendo, Katherine ve bir U.S.S. askeri ile üç farklı yan hikaye deneyim edecek. Hikayeler bu mod için özel olarak tasarlanmış düşmanlar da içerecek. Hikayelerin açıklanan başlıkları şu şekilde: “No Time to Mourn / Yas Tutmaya Zaman Yok”,  “Runaway / Kaçak” ve “Forgotten Soldier / Unutulmuş Asker”.

Ek olarak, “Leon S. Kennedy ’98” ve “Claire Redfield ’98” kostümleri 22 Mart tarihinden itibaren ücretsiz olarak indirebilecek. Japonya PlayStation Store kart ile oyunu satın alan kullanıcılar bu kostümlere çıkış gününden erişebildi.

Resident Evil 2 remake şu anda PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları üzerinde ulaşılabilir durumda.

The Ghost Survivors modu için paylaşılan ilk ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.  
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Resident Evil 2 Resident Evil 2 Remake Remake Capcom R&D Division 1 PC PS4 Xbox One korku Raccoon City Yoshiaki Hirabayashi
Sinner: Sacrifice for Redemption Steam'e 19 Şubat'ta Geliyor Metro Exodus PC'de Epic Games Mağazasına Özel Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

29.1.2019 23:39:48

0
1 yıl sonra görüşcez RE2..

Watton1

29.1.2019 13:32:21

0
quote:

Orjinalden alıntı: mehmetalpertr <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: OldGamers86 Böyle oyunculugu öldüremezsiniz ülkedeki oyun sektörünü mahveden malum kesim... Oyunların sadece fiyatını artırmayın, dakika dakika kira parası alın. Herifler resmen tek zevkimizi mahvettiler. Hala çıkıp doviz diyenler var. Bu oyun kaç zaman psn'de 400tl iken pc ve xbox kanadında 209tl'ye satıldı. Ne oldu da bir çıkış ile esitlendi? Hepimiz biliyoruz... Bir de onsipariş etse idi diyenler var.. mecburduk...</blockquote> Aral İthalat batamadı gitti..
Aral batsa Daral gelir.Bir şey değişmez yani merak etme çok izledim ben o filmi :D

mehmetalpertr

29.1.2019 10:26:38

+2
quote:

Orjinalden alıntı: OldGamers86 Böyle oyunculugu öldüremezsiniz ülkedeki oyun sektörünü mahveden malum kesim... Oyunların sadece fiyatını artırmayın, dakika dakika kira parası alın. Herifler resmen tek zevkimizi mahvettiler. Hala çıkıp doviz diyenler var. Bu oyun kaç zaman psn'de 400tl iken pc ve xbox kanadında 209tl'ye satıldı. Ne oldu da bir çıkış ile esitlendi? Hepimiz biliyoruz... Bir de onsipariş etse idi diyenler var.. mecburduk...
Aral İthalat batamadı gitti..

Ertugruly

28.1.2019 23:55:52

0
“Leon S. Kennedy ’98” ve “Claire Redfield ’98” kostümleri bende aktif olarak gözüküyor. (Steam)

OldGamers86

28.1.2019 21:46:28

+1
Böyle oyunculugu öldüremezsiniz ülkedeki oyun sektörünü mahveden malum kesim... Oyunların sadece fiyatını artırmayın, dakika dakika kira parası alın. Herifler resmen tek zevkimizi mahvettiler. Hala çıkıp doviz diyenler var. Bu oyun kaç zaman psn'de 400tl iken pc ve xbox kanadında 209tl'ye satıldı. Ne oldu da bir çıkış ile esitlendi? Hepimiz biliyoruz... Bir de onsipariş etse idi diyenler var.. mecburduk...

Guest-AEF248198

28.1.2019 20:45:20

+7
"Oyunun 400 tl olduğunu gören oyuncunun kabusları" modunu da bekliyoruz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 2: Remake
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız