Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Simülasyon Yönetim Oyunu Jumplight Odyssey Duyuruldu

 
 
Armello ve Solium Infernum oyunlarının geliştiricisi League of Geeks, PlayStation 5, Xbox Series ve PC için 70'lerin klasik bilim kurgu animesinden ilham alan roguelite simülasyon yönetim oyunu Jumplight Odyssey'i duyurdu.
 
Oyun ilk olarak İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Rusça, Brezilya Portekizcesi, Lehçe, Japonca, Korece ve Çince (Basitleştirilmiş ve Geleneksel) dil desteği ile Steam üzerinden PC için Erken Erişim olarak piyasaya sürülecek.
 
Anime temalı yönetim oyunu 
 
 
 
Jumplight Odyssey içerisinde birçok yapıyı harmanlıyor. Anime temasına sahip olacak bu yapımın kurucu ortağı ve yönetmeni Trent Kusters şunları söylüyor: “Jumplight Odyssey, ikonik bilim kurgu animesinin stilini roguelite ve simülasyon unsurlarıyla birleştiriyor. Sizlere zorlu bir deneyim sunmaya çalışan bu oyunda tüm yönetim araçları sizin yönetiminize veriliyor. Jumplight Odyssey'de herkes için bir şeyler olmasını istiyor ve Erken Erişim süreci boyunca oyunu denemenizi istiyoruz. Bu yapım 2023 yılı içerisinde piyasaya sürülecek” 
 
Oyun içerisinde biz oyuncular olarak hayatta kalanları ekibimize dahil edebilecek, yıldız gemimizi onarabilecek veya inşa edebilecek, kara deliklere meydan okuyabilecek ve saldırıları savuşturabileceğiz. Tüm bunları yaparken de renkli anime kadrosu karşımıza çıkacak.
 
 
Duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Jumplight Odyssey
WILD HEARTS için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı Warhammer 40,000: Rogue Trader için Oynanış Fragmanı Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız