Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SimCity Social, Facebook'ta Yayınlandı


     PC oyunculuğunun gözbebeklerinden SimCity'nin yeni yapımı merakla beklenirken, Electronic Arts cephesinden beklentileri az da olsa karşılayacak bir duyuru geldi. SimCity Social, casual oyuncular için Facebook'ta kapısını açtı.
 
     Gelecek SimCity'e oranla etki açısından daha ufak bir oyun olsa da, neredeyse aynı dinamikleri içeren SimCity Social, şimdilik açık beta sürecinde. Eğer SimCity hasreti çekiyorsanız ilacınız tam burada!

Bu haberin bağlantısı
URL
Electronic Arts Maxis SimCity SimCity V simcity social facebook
Huzurlarınızda DoomField 3! LittleBigPlanet Vita Ön Siparişine Özel Hediyeler
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

15.7.2012 21:22:00

0
bu oyun CİTYVİLLEden 10000000 kat daha iyi oyunda nüfüs sınırı yok yeteri insanlar mutlu olsun şehirde oyunda uzaylı var görev alıyoruz :D suçta var bazen şehirde hırsızlıklar oluyor yangınlar çıkıyor sel basıyor kuşlar var uçup sıçıyolar onları temizliyoz :D daha çok var ama harika

BSC Misafiri

8.7.2012 13:57:52

0
Ben bu oyunu açamıyorum %66 kalıyor sonra yenilememi istiyor yeniliyorum ama aynı hatayı gene veriyor neden olabilir acaba :( :(

- The Stig -

27.6.2012 00:59:55

0
Nüfusum şuan 2109 :) oyun city ville'den 1000 kat daha güzel.. Umarı yakın zamanda IOS sürümüde çıkarda rahat rahat oynarız :)

Megas Red

26.6.2012 18:26:42

+1
Zamanı gelmişti, çünkü The Sims Social faciaya döndü resmen! Oyunu tam ekranda oynarsanız, binalar biraz daha netleşiyor.

- The Stig -

26.6.2012 01:02:34

+4
aboo bu saatde yapılacak iş mi bu! :)) hemen giriyorum vee girdim.. Arayüz çok güzel.. açılış sayfasında Londradan Paristen falan ünlü binaların gölgeleri ile şehir havası yaratılmış.. Sims click sesleri ve ses efektleri direk kendini öne atıyor.. Neyse yazıyı bırakıp ben oyuna dalıyorum, sende bu yazıyı okuyacağına gir bak bir oyuna :P
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
SimCity
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız