Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sifu, Mart 2023'te Xbox Series, Xbox One ve Steam'e Geliyor

 
 
Geliştirici Sloclap, mevcut platformlar için yeni "Arenas" modu güncellemesinin yanı sıra Sifu'yu Xbox Series, Xbox One ve Steam üzerinden PC için Mart 2023'te yayınlayacağını duyurdu.
 
Ek olarak Sifu, PlayStation 5, PlayStation 4, Switch ve Epic Games Store üzerinden PC için mevcut.
 
İster erkek ister kadın karakterle oynamayı seç, Sifu'da aileni katleden suikastçıların peşine düşerken girdiğin intikam dolu yolda bu soru kafanı kurcalayacak. Herkese karşı tek başınasın ve hiçbir müttefikin yok. Sayısız düşman seni bekliyor ve sahip olduğun tek şey, her öldüğünde seni hayata döndüren gizemli bir kolye. Ama şunu sakın unutma! Bu gizli silahı kullanmanın ağır bir bedeli var: Yaşlanmak ve beraberinde getirdiği sonuçlar.
 
Düşmanların sırayla saldırmıyor ve saldırmadan önce niyetlerini belli etmiyor. Kaçın, savuştur, saldır, komboları kullan ve bu büyüleyici ortamlarda yolunu bulan bir su gibi hareket et. Dövüş sanatlarında nasıl ustalaşacağını öğren. İster bir gece kulübünün tam ortasında dövüş, ister etrafının sarılmasını önlemek için gösterişli bir galeride kargaşa çıkart, veya yüksek bir ofis binasında dikine bir gezintiye çık.
 
Tanıtım Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Sifu Xbox Series Xbox One Steam
Sızıntı: Assassin's Creed Jade'in Oynanış Videosu Yayınlandı Bulmaca Platform Oyunu The Gecko Gods Switch'e Geliyor

BSC Misafiri

21.12.2022 10:18:55

0
Geliyor gönlümün efendisi Steam'e! Uzun zamandır PS1'de Jackie Chan oyunu ve PS2'de ki Jet Li oyunlarından beri böyle yakın dövüş oyunu bekliyordum çok uzun zaman bu beklentimi Sifu karşıladı zorluğuyla da saç baş yoldurdu :D Tek eleştirim kimse oyunu zorluğu yüzünden oynayamadı diye Kolay mod getirmeleri değil de hile modları eklemeleri oldu. Zaten kolay mod oyunu o kadar kolaylaştırıyor ki hayatınızda ilk defa oyun oynayıp tek tuşa basmak dışında bir şey yapmazsanız anca ölürsünüz o derece. Arena modunun geleceğine sevindim oyunun ilk çıkışı ile şu anki hali arasında ciddi farklar var. Yılın ödüllerinde ödül alması gerekirken sırf hayvan sevgisini sömürmesi dışında, kendi içerisinde başarılı olsa da diğer oyunları işin içine katınca pek başarısı olmayan Stray'e karşı yenilmesi, oyunların mobil ile popülerleşmesi ile birlikte oyundan anlamayan sürüsüne bereket insanın girdiğinin kanıtıdır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız