Sifu, Mart 2023'te Xbox Series, Xbox One ve Steam'e Geliyor

Umut Tandoğan

 
 
Geliştirici Sloclap, mevcut platformlar için yeni "Arenas" modu güncellemesinin yanı sıra Sifu'yu Xbox Series, Xbox One ve Steam üzerinden PC için Mart 2023'te yayınlayacağını duyurdu.
 
Ek olarak Sifu, PlayStation 5, PlayStation 4, Switch ve Epic Games Store üzerinden PC için mevcut.
 
İster erkek ister kadın karakterle oynamayı seç, Sifu'da aileni katleden suikastçıların peşine düşerken girdiğin intikam dolu yolda bu soru kafanı kurcalayacak. Herkese karşı tek başınasın ve hiçbir müttefikin yok. Sayısız düşman seni bekliyor ve sahip olduğun tek şey, her öldüğünde seni hayata döndüren gizemli bir kolye. Ama şunu sakın unutma! Bu gizli silahı kullanmanın ağır bir bedeli var: Yaşlanmak ve beraberinde getirdiği sonuçlar.
 
Düşmanların sırayla saldırmıyor ve saldırmadan önce niyetlerini belli etmiyor. Kaçın, savuştur, saldır, komboları kullan ve bu büyüleyici ortamlarda yolunu bulan bir su gibi hareket et. Dövüş sanatlarında nasıl ustalaşacağını öğren. İster bir gece kulübünün tam ortasında dövüş, ister etrafının sarılmasını önlemek için gösterişli bir galeride kargaşa çıkart, veya yüksek bir ofis binasında dikine bir gezintiye çık.
 
Tanıtım Videosu