Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bulmaca Platform Oyunu The Gecko Gods Switch'e Geliyor

 
 
Yayıncı Super Rare Originals ve geliştirici Inresin, bulmaca platform oyunu The Gecko Gods'ın daha önce duyurulan PC (Steam) sürümünün yanı sıra 2023'te Switch için piyasaya sürüleceğini duyurdu.
 
Oyun açıklaması ise şu şekilde:
 
The Gecko Gods, arkadaşlarını kurtarma görevi sırasında gizemli bir adayı keşfeden minik bir kertenkele hakkında bulmaca platform oyunudur. Herhangi bir şeye tırmanmanıza, eski düzenekleri çözmenize ve çökmüş bir toplumun çökmekte olan harabelerine tırmanmanıza izin veren benzersiz ve yol boyunca acıkırsanız biraz böcek yiyebileceğiniz sürükleyici bir oyun.
 
Sırlar ve koleksiyon öğeleriyle dolu geniş bir adayı keşfetmenin yanı sıra, yalnızca duvara tırmanan bir kertenkelenin yapabileceği şekillerde bulmacaları tamamlamak için antik mezarlara dalın.
 
Duyuru Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Bulmaca Platform The Gecko Gods Switch
Sifu, Mart 2023'te Xbox Series, Xbox One ve Steam'e Geliyor Yandan Kaydırmalı Macera Oyunu The Captain, Switch için Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız