Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sherlock Holmes: Crimes and Punishments PlayStation ve Xbox Mağazaları'na Geri Dönüyor

 
 
The Sinking City ve Sherlock Holmes: Crimes and Punishments oyunlarının geliştiricisi olan Frogwares'in Sherlock Holmes oyunları geçtiğimiz aylarda sizlere aktardığımız habere göre PlayStation Mağazası'ndan ve Xbox Mağazası'ndan, geliştiricinin isteği üzerine kaldırılmıştı. 
 
Geliştirici stüdyonun Focus Home Interactive ile yaşadığı anlaşmazlık üzerine oyunlar kaldırılmıştı. Bugün açıklanana habere göre iki firma anlaşmış gibi gözüküyor. Sherlock Holmes: Crimes and Punishments PlayStation ve Xbox Mağazaları'na geri dönüyor.
 
Geliştirici firmanın son Sherlock Holmes oyunu 2016'da, son oyunları (The Sinking City) ise geçen yıl piyasaya sürülmüştü. Sherlock Holmes: Crimes and Punishments ise 2014 yılında yayınlanmıştı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak twinfinite Sherlock Holmes Crimes Punishments PS3 PS4 PC Xbox One Xbox 360 Macera Adventure Bulmaca Sherlock Holmes Crimes Punishments PS3 PS4 PC Xbox One Xbox 360 Macera Adventure Bulmaca
Doctor Strange in the Multiverse of Madness'ın Yönetmeni Scott Derrickson Projeyi Bıraktı Bu Sefer de Dreams'in İçerisinde "İngiliz Kahvaltısı" Hazırlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sherlock Holmes: Crimes & Punishments ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız