Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shazam 2'den Kısa Bir Teaser Paylaşıldı

 
DC karakterlerinden biri olan Shazam'ın ilk film uyarlaması 2019 yılında vizyona girmişti. İlk filmden hemen sonra da ikinci film için çalışmalara başlanmıştı, ancak salgın sebebiyle filmin vizyon tarihi ertelendi.
 
Dün öğlen saatlerinde DC FanDome etkinliğindeki panellerin saati belli oldu. Shazam 2 için düzenlenecek olan panel 23 Ağustos 02:30'da başlayacak. Filmin çekimleri başlamadığı için panelde herhangi bir fragman veya filmden görüntü göremeyeceğiz. 
 
Geçtiğimiz saatlerde paylaşılan teaser'da da zaten filmden bir sahne içermiyor. Bunun yerine henüz çıkmamış filme var olmayan insanların yorumlarını görüyoruz. Filmin sonunda da Shazam logosu ortaya çıkıyor ve bu sefer fark edebileceğiniz gibi sonuna 2 yamak yerine 2 tane ünlem işareti konulmuş.
 
Fİlmin yönetmenliğini, videoyu da paylaşan David F. Sandberg üstleniyor. Shazam 2 eğer bir ertelenme yaşamazsa 4 Kasım 2022'de vizyona girecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant DC'nin Film ve Dizi Haberleri DC film dizi haber shazam 2 vizyon tarihi
Dünya Genelinde Video Oyunları Oynayan Kişi Sayısı 3 Milyardan Fazla Temmuz 2020'de ABD'de En Çok Satanlar Ghost of Tsushima ve Nintendo Switch Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC'nin Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız