Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shazam 2'de Daha Fazla Aksiyon Sahnesi Olacak

 
DC karakterlerinden biri olan Shazam'ın ilk film uyarlaması 2019 yılında vizyona girmişti. İlk filmden hemen sonra da ikinci film için çalışmalara başlanmıştı, ancak salgın sebebiyle hem filmin çekimleri hem de vizyon tarihi ertelenmişti. 
 
Film için hala çalışmalara 2021'in ilk aylarında başlanması bekleniyor, bu yüzden hala çok fazla bilgi bulunmuyor film ile ilgili. Filmin oyuncularından Adam Brody, filmde kendisinin ve diğer çocuk oyuncuların bulunduğu daha fazla aksiyon sahnesi olacağını söyledi. Geçtiğimiz haftalarda filmin yönetmeni David F. Sandberg de Shazam Ailesi'nin daha fazla göreceğimizi söylemişti.
 
Filmin tam ismi Shazam: Fury of the Gods. Filmin yönetmenliğini David F. Sandberg üstleniyor. Shazam: Fury of the Gods eğer bir ertelenme yaşamazsa 2 Haziran 2023'te vizyona girecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant DC'nin Film ve Dizi Haberleri DC film dizi haber shazam 2 vizyon tarihi Shazam: Fury of the Gods konusu oyuncular
Kojima Productions Yeni Projenin Geliştirildiğini Doğruladı Venture Bros. Dizisine Düzgün Bir Final Yapılabilmesi İçin Adult Swim ile Görüşülüyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC'nin Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız