Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shadows of the Damned'tan Boss Savaşı Videosu

Siz onlardan daha korkunç olmak zorundasınız

     Grasshopper Manufacture tarafından geliştirilen Shadows of the Damned'ın bir boss savaşına ait video ortaya çıktı. Shinji Mikami (Resident Evil'ın yaratıcısı) Goichi Suda (No More Heroes'un yaratıcısı) ve Akira Yamaoka (Silent Hill'in müthiş müziklerini besteleyen kişi) gibi ünlü isimler tarafından hazırlanan oyun eğlenceli olacak gibi görünüyor.
 
     Garcia Hotspur adlı iblis avcısının aşık olduğu kızı kurtarmak için cehenneme yaptığı yolculuğun konu edindiği oyun ayrıca bir korku oyunundaki ilk İspanyol kökenli kahramana sahip olman özelliğini de taşıyor.

     Bir TPS oyunu olacak olan Shadows of the Damned'ın aşağıdaki videosuna baktığımızda yine klasik olarak boss'un zayıf bazı noktalarına ateş ettikten sonra ortaya çıkan bölgelere ateş edip yok etme mantığı uygulanmış. Shadows of the Damned'ın en azından bu boss savaşı eğlenceli görünüyor. Oyunda daha bir çok boss ile karşılaşacağımız da aşikar.  
 
      24 Haziran'da Playstation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkacak olan Shadows of the Damned'ın bu yeni videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
aksiyon macera shinji mikami akira yamaoka goichi suda korku
İlk APB'nin Yaratıcısı Tekrar Oyunun Başında The Witcher 2'den "Hope" Adlı Harika Bir Video
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.5.2011 13:36:30

0
ben mıkamı ve ekıbınden daha güzel bi oyun beklıyordum yınede oynanır

darkmel

16.5.2011 01:47:25

-1
animasyonlar ve tasarımlar mükemmel.sen git god of war oyna velet.ulan devil may cry diye bi oyun vardı hatırlarsan o türün başlangıcı herşeyin başlangıcı o oyunlaydı hatırlatırım aha onu da yapan adam yukarıdaki videoyu yapan adam.harbi bi git, aha yaz da geldi söyle ailene de kum'u olan bi sahile götürsünler

.:SyLaR:.

16.5.2011 01:32:22

-1
BSC Misafiri 15.05.2011 22:32:50 Ergenlige yeni girmiş god of war la bunun ne alakası var bu 1 fbs degil fps bu 2 neden god of war güzel diye bu oyun saçma oluyo ikiside güzel olamazmı bu 3 12 yaşında veledin pc başında işi ne git kumda oyna buda 4

venom417

16.5.2011 01:31:31

-1
senin yazı yazdığın klavyeye,5 yaşında mısın

BSC Misafiri

15.5.2011 22:32:50

0
Suana kadar ps3 konsolunda en iyi fbs dısında bu tür oyunların en en en iyisi god of war serisi bence o yüzden bu oyun cok sacma bana göre

tosuba

15.5.2011 20:56:30

0
oyun belki güzel olabilir
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shadows of the Damned
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız