Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shadows of The Eternals 12 Bölüm Olacak


     Gamecube'te büyük beğeni toplayan ve oldukça yüksek inceleme puanlarına sahip olan Eternal Darkness: Sanity's Requiem'in eski geliştiricileri tarafından kurulan Precursor Games'in yeni oyunu Shadows of the Eternals'ın 12 bölüm olarak hazırlandığı açıklandı.,
 
     Başlangıçta oyun için 1.1 milyon dolar toplanması hedefleniyordu, fakat bu miktarın 1.5 milyon dolara çıkarılması düşünülüyor. Toplanacak bu paranın büyük bölümü oyunun ilk bölümünün tamamlanması için harcanacak. Muhtemelen ilk bölümden elde edilecek gelirle diğer bölümler geliştirilecek.
 
    Shadows of the Eternals'ın ilk oynanış videosunun Pazartesi günü yayınlanacağını belirtelim. Bakalım Eternal Darkness'ın havasını ne kadar sezeceğiz.
     

Bu haberin bağlantısı
URL
shadows of the eternals precursor games wii u pc korku nintendo gamecube eternal darkness
Injustice: Gods Among Us için Batgirl Onaylandı Yeni Xbox'ın Fiyatına Düzeltme

BSC Misafiri

4.5.2013 21:45:29

0
Oyunun 12 bölüm olması ilk oyun Eternal Darkness'te değişik tarih ve uygarlıklarda 12 karakteri kullanmamızla alakalı olmalı. Her bölümde 1 karakterin hikayesini oynatmayı düşünüyorlardır da oyunu piyasaya nasıl sürecekler :D Neyse Pazartesi gelsin hele
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shadow of the Eternals
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız