Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shadow of the Tomb Raider için 4K Doku Paketi Yayınlandı

 
 
Mod geliştiricisi Swiz19, Shadow of the Tomb Raider oyunu için yeni bir doku paketi yayınladı. 4K doku paketi olarak karşımıza çıkan bu yeni mod, oyundaki tüm ana NPC'leri elden geçiriyor ve böylece onlara daha iyi bir görünüm kazandırıyor. Basitçe söylemek gerekirsek oyunun ara sahnelerinde görünen bu NPC'ler üst düzey bir yapıya kavuşuyor.
 
3 farklı karakter için de saç modellemesi geliyor 
 
 
 
4K doku paketi içerisinde ana hikaye kapsamında 10 farklı karakter daha iyi bir görüntüye kavuşuyor. Bu karakterler arasında Jonah, Unuratu, Diminguez, Etzli, Richard Croft, Amelia Croft, Rourke, Uchu, Miguel ve Abby yer alıyor. Yukarıda saydığımız ilk üç karakter ise ayrıca 3 yeni saç modeli ile beraber oyundaki yerlerini alıyor.
 
İlginizi çektiyse bu yeni 4K doku paketini aşağıdaki bağlantıdan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Ayrıca aşağıda mod kapsamında yayınlanan karşılaştırma ekran görüntüleri bulunuyor. Bu görüntülerle beraber de aradaki değişikliğe bir bakış atabilirsiniz.
 
Mod linki
 
SOTTR Modding Tools (Kurulum için)
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Tomb Raider Shadow of the Tomb Raider Square Enix
Prince of Persia: The Lost Crown Hikaye Fragmanı Sızdırıldı GTA 5 ve GTA 6 Erken Grafik Karşılaştırma Videosu Yayınlandı

Ksaes

14.12.2023 16:29:25

0
SOTTR'a daha yeni geldi Modding Tools, ben de çıkar çıkmaz kurmuştum bu modu. Bunun yanında bir de Lara için de 4K modu var. Önceden SpecialK zorunluydu o yüzden de DX11'e takılı kalıyorduk, artık o problem de kalkmış oldu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shadow of the Tomb Raider
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız