Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Prince of Persia: The Lost Crown Hikaye Fragmanı Sızdırıldı

 
 
Ubisoft tarafından geliştirilen platform aksiyon oyunu Prince of Persia: The Lost Crown yakında piyasaya sürülmeye hazırlanıyor. Bu hazırlık sürerken internet üzerinde oyunun hikaye fragmanı sızdırılıyor ve 11 Ocak tarihinde bir demo sürümünün de yayınlanacağı ortaya çıkıyor.
 
Sızıntı meşhur Twitter platformu üzerinden geldi 
 
 
 
Twitter üzerinden sızdırılan bu görüntüler Boss Big Boss adlı kullanıcıdan geliyor. Ubisoft'un bu hikaye fragmanını ise bu yıl içerisinde yani Aralık ayında bekleyenlere sunması bekleniyor. Genç bir savaşçı olarak yer alacağımız oyun içerisinde tam bir platform ve aksiyon deneyimi bizlere sunulmak isteniyor. Bu sızıntı kapsamında da oyunun hikaye kısmı ile alakalı çeşitli detaylar öğrenebiliyorsunuz.
 
Kaf Dağı'nı keşfetmeye çalıştığımız yapım içerisinde el yapımı manzaralar bizleri bekliyor. Oyuncular burada karakteri ile beraber ilerleyebiliyor, yeni zaman güçleri kazanabiliyor, benzersiz yeteneklerin kilidini açabiliyor ve savaşlarda bunları birleştirebiliyor. Oyuncular ayrıca burada çeşitli bulmacalar ve sırları da bulabiliyor. Aynı zamanda ana hikayenin dışında yan görevler de burada oyunculara sunuluyor.
 
Ubisoft yeni platform aksiyon oyununu 18 Ocak 2024'te piyasaya sürmeyi hedefliyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Ubisoft Ubisoft Entertainment Tom Clancy’s The Division Far Cry Primal
Kingdom Come: Deliverance 2024'te Switch'e Geliyor Shadow of the Tomb Raider için 4K Doku Paketi Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aykut291

10.12.2023 02:03:49

+1
Bilmiyorum Oyun çok güzel görünüyor ama Ubisoft dun adı çıktı bende adamların her yaptığı Oyunda bir dandiklik vasatlık oluyor.Fragman çok hoş Oynanış videloarıda çok hoş ve uzun zamandır şöyle basit Oyunlara açım.İnsan arada şôyle Oyunda arıyor 2D, sanatsal yönü kuvvetli eğlenfeceli platform Oyunlarını seviyorum ama işte söz konusu Ubisoft olunca malesef.

mahsur kalan adam

9.12.2023 04:38:26

0
Çıksa da oynasak artık
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ubisoft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız